Praca na Play Mini Of The Month XLI krasiowy Thane
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Krasnoludy by Pingu
własnie zacząłem;)
- Tiger Brown
- Kradziej
Thorgrim w takiej kolorystyce kojarzy mi się z kinderniespodzianką.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Tron i chłopaki wygladają ok i do tego podoba mi się księga
ale jakoś średnio wyszły brody i Thorgrim
ale jakoś średnio wyszły brody i Thorgrim
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
Świetna praca, gratuluję
Wisła Kraków.
Jak dla mnie barwy dobrałeś bardzo dobrze, ożywiają model ale nie są pstrokate. W szczególności do gustu przypadły mi młoty nosicieli, no i księga jest po prostu mistrzowska . Tron na pewno będzie budził respekt i strach w sercach Twoich wrogów!
Jeśli chodzi o rzeczy do poprawy, to pierwszy pod pędzel powinien pójść topór Thorgrima, wygląda jakby był zdrybrushowany, a on zdecydowanie zasługuje na więcej. Powinieneś też popracować nad diamentami, zajrzyj na Bugman`s Brewery w poradniku Mousekillera. No i jakby się uprzeć to ostatnia warstwa na ciuchach Thorgrima jest troche za mocna, ale aparaty bardzo lubią pokazywać wady, których nie ma, więc pewnie jest ok.
Podstawka jest spoko, można na nią dać trochę trawki żeby nie była taka monotonna, może jakieś pęknięcia czy brakujące kostki chodnikowe.
Gratuluję modelu, inspirujesz mnie do dokończenia moich zaległych prac
Jeśli chodzi o rzeczy do poprawy, to pierwszy pod pędzel powinien pójść topór Thorgrima, wygląda jakby był zdrybrushowany, a on zdecydowanie zasługuje na więcej. Powinieneś też popracować nad diamentami, zajrzyj na Bugman`s Brewery w poradniku Mousekillera. No i jakby się uprzeć to ostatnia warstwa na ciuchach Thorgrima jest troche za mocna, ale aparaty bardzo lubią pokazywać wady, których nie ma, więc pewnie jest ok.
Podstawka jest spoko, można na nią dać trochę trawki żeby nie była taka monotonna, może jakieś pęknięcia czy brakujące kostki chodnikowe.
Gratuluję modelu, inspirujesz mnie do dokończenia moich zaległych prac
Bardzo fajnie wyszedł Ci ten tron. Gratulacje
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Najpierw co mi się podoba - najlepszy jest zdecydowanie tron, księga też świetnie wyszła .
Nie podobają mi się natomiast brody - są pomalowane na biało i tylko zwashowane - tak to przynajmniej wygląda. Można było zacząć od brązowego lub szarego i iść do białego - efekt dużo lepszy, potem ew. zwashować lub nie.
W królu chyba najbardziej nie pasuje jasny błękit - gryzie się trochę z zielenią tronu. O toporze i gemach była już mowa. Odcień czerwieni na moim monitorze jest jakiś taki... różowawy, nie jest to czerwień soczysta, ale może to wina karty...
Podstawka mi się niezbyt podoba - coś tam by dodać, te kamienie generalnie zubażają całość niż odwrotnie, ale to jest sprawa podstawek do całej armii, więc kwestia wyboru...
Generalnie bardzo fajna praca, gratulacje .
Nie podobają mi się natomiast brody - są pomalowane na biało i tylko zwashowane - tak to przynajmniej wygląda. Można było zacząć od brązowego lub szarego i iść do białego - efekt dużo lepszy, potem ew. zwashować lub nie.
W królu chyba najbardziej nie pasuje jasny błękit - gryzie się trochę z zielenią tronu. O toporze i gemach była już mowa. Odcień czerwieni na moim monitorze jest jakiś taki... różowawy, nie jest to czerwień soczysta, ale może to wina karty...
Podstawka mi się niezbyt podoba - coś tam by dodać, te kamienie generalnie zubażają całość niż odwrotnie, ale to jest sprawa podstawek do całej armii, więc kwestia wyboru...
Generalnie bardzo fajna praca, gratulacje .
mega nienaturalna poza.
xYz
Malowanie bardzo fajne , szkoda tylko tej pozy. Coś z zielenią w podstawce pewnie też można by jeszcze było poprawić
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Mam wrażenie, że twarz modelu jest uszkodzona Reszta
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Za bardzo rozjaśnione zdjęcie zaburza paletę barw, a szkoda bo model chyba zajebisty