Imperium i Krasnale mogą zacząć się baćmisha pisze:ale fakt inwencja kolesi z GW widać nie zna granic

Moderator: misha
Imperium i Krasnale mogą zacząć się baćmisha pisze:ale fakt inwencja kolesi z GW widać nie zna granic
Nie mówiąc już o tym, że jakies strzelające ustrojstwo zdejmie to cudo w 4-5 turze i każdy nasz oddział w pobliżu dostanie niezłe kuku.Drwal pisze:nie podoba mi się ta duża losowość tych zdolności z engina (tego z rare)
- na dublecie jeśli rzuca te hity z 2d6 zasięgu to dostaje 1Wo bez żadnego save'a
- ten misscast, ze mam 2x rzucać i przeciwnik wybiera mi misscasta
co to ma w ogole byc? Nie mogli juz zrobic tego bez zadnych wydziwien? Jeszcze ciekawe ile to będzie kosztować punktowo
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą.
Jakie udziwnienia? Gdyby na dublecie się leczył albo wskrzeszał 3d6 szkieletów to by już udziwnień nie byłoDrwal pisze:nie podoba mi się ta duża losowość tych zdolności z engina (tego z rare)
- na dublecie jeśli rzuca te hity z 2d6 zasięgu to dostaje 1Wo bez żadnego save'a
- ten misscast, ze mam 2x rzucać i przeciwnik wybiera mi misscasta
co to ma w ogole byc? Nie mogli juz zrobic tego bez zadnych wydziwien? Jeszcze ciekawe ile to będzie kosztować punktowo
bo armybooki mają to do siebie, że same nie grają...Fluffy pisze:TK niestety są megachujowe, wiec lamenty sie sprawdziły. Nie widać jakoś większych sukcesów tej armii na stołach...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ok, mój błąd - ma regenerację.Markuene pisze: Engine nie ma WS4+, ma go Tron.