+1Bojek pisze:Lord Vampir NIE MUSI znać Vampire Lore. Koniec można pyknąć nawet Lorda VC z deathem a generałem będzie mały nekros z ld7 znający lora vampira. I kto mi zabroni ? i tak liderka tutaj gówno robi (no sypanie...) ale jak taki mały pierdek będzie generałem, a tata sobie polata to i nie ma takiego problemu z marszem i uniwersalniej sie robi.
jeśli ktoś to uściśli że lord musi znać Vampire Lore to tylko ujednolicimy rozpiski nie będzie lataczy,klepaczy,kowbojów...pozostanie tylko duży mag /wamp/nekros i w zasadzie rozpiski robione pod nich.
Dostaliśmy szansę na zrobienie rozpisek conajmniej 3 mega skrajnych:
1.(piechta+magia)
2.(offens+klepacz)
3.(mega krzyki i podchody)
*oraz oczywiście mieszanie się tych stylów...a wy chcecie nas udupić i dać nam tylko opcję nr.1
a jak sie tworzy rozpiske to co sie bieze 1 ?
generała / wybor lora / bsb / ?
według mnie ten zapis wymusze tylko to , ze jakby ktos chciał zagrac na 2x Ghul KIngu to ze musi wziac jakiegos maga(np małego vampa) na generała aby spelnic 1 warunek -musi byc magiem. ok , 1 lvl mag , mały vampir , ma mozliwosc wzięcia jakiegoś lora , ale , ze nie ma innych magow w armii (rozpie) musi wziąć LoV.(czyli przynajmniej 1 osoba musi znac LoV z potencjalnych generałów aby sie nim stac.) O ld nigdzie nie widze zapisu w generals of undeath . Przynajmniej ja to tak rozumiem .
btw kto tu zaczął tak podjudzać i jątrzyć w tej sprawie? .