"Wypożyczę" swoje usługi generalskie prowadząc do boju skaveny. Proszę tylko o poważne oferty
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
o masażu stóp nie zapomniałeś?Solo SS pisze:Chętnie wynajmę twoje usługi Morrok, możesz mi podawać figurki zapowiadać bitwy z moim udziałem albo podawać ręcznik butelkę z wodą, pomyślimy ;]
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Rzuć monetą. Dwie propozycje to nie jest trudny wybór. Chyba, że to para asów na łapie.Morrok pisze:Cholera, nie wiem Solo, Twoja propozycja jest kusząca, ale dostałem już parę i mam w czym przebierać ;D
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Już złożyliśmy z Furionem i mamy dwóch kolejnych zawodników, więc sorry.!Młody! pisze:Ja tak samo szukam jakiegoś teamu gram ogrami jakby ktoś był zainteresowany wynajęciem mnie wraz z armią to PW. No chyba że Morrok i Furion będą razem w teamie i przygarną mnie do siebie. Jak się to wam podoba?
Akurat z monetą to nieźle trafiłeś, bo adekwatnie do ilości propozycji, oprócz rewersu i awersu jeszcze może zawisnąć w powietrzu lub "upaść" na krawędź. Chyba, ze mówimy o więcej niż trzech wymiarach, to opcji jest jeszcze więcej.Marys pisze:Rzuć monetą. Dwie propozycje to nie jest trudny wybór. Chyba, że to para asów na łapie.Morrok pisze:Cholera, nie wiem Solo, Twoja propozycja jest kusząca, ale dostałem już parę i mam w czym przebierać ;D
Jest jeszcze opcja, nie mogę znaleźć monety i nie mogę odczytać wyniku, umarłem w trakcie rzutu, z czego i tak w ciemno obstawiał bym 50/50 orzeł reszkaMorrok pisze:Już złożyliśmy z Furionem i mamy dwóch kolejnych zawodników, więc sorry.!Młody! pisze:Ja tak samo szukam jakiegoś teamu gram ogrami jakby ktoś był zainteresowany wynajęciem mnie wraz z armią to PW. No chyba że Morrok i Furion będą razem w teamie i przygarną mnie do siebie. Jak się to wam podoba?
Akurat z monetą to nieźle trafiłeś, bo adekwatnie do ilości propozycji, oprócz rewersu i awersu jeszcze może zawisnąć w powietrzu lub "upaść" na krawędź. Chyba, ze mówimy o więcej niż trzech wymiarach, to opcji jest jeszcze więcej.Marys pisze:Rzuć monetą. Dwie propozycje to nie jest trudny wybór. Chyba, że to para asów na łapie.Morrok pisze:Cholera, nie wiem Solo, Twoja propozycja jest kusząca, ale dostałem już parę i mam w czym przebierać ;D