A skąd wziąć taki ładny modeeeel?

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Re: A skąd wziąć taki ładny modeeeel?

Post autor: Samael »

A mnie się tam podoba. Jak już pisałem fajne jest to, że jest dynamiczny w przeciwieństwie do poprzednich.

A tak po za to temat nowych figurek byj już w wielu miejscach wałkowany :wink:
"JOIN OR DIE"

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No jak dla mnie taki... mało godny ten smoczek. Chudzizna niezła. Lord dla mnie bez wyrazu. Taki... jak szeregowiec.

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

smoki z gw nigdy nie zachwycaly... dopóki nie zmienia tego co je lepi dopóty to sie nie zmeni :p
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Smok wieś elfów mi się podoba
Obrazek
(i go mam, przerobionego na BD), ten od HE też nie jest zły :wink: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

No ten stary od WE jest w miare ale tak jak pisałem szału ni ma ;)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

To najlepsze co GW ma pod smoczym względem do zaoferowania :wink:
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

superkacek
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: superkacek »

Czy zna ktoś poradnik jak zrobić fajnie wariorów podobnych do tych z gamezone bo z gamezone są za drogie.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Ja sobie ulepiłem i odlałem :|

superkacek
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: superkacek »

A czy byś sprzedał gdyż lepie słabo.

Awatar użytkownika
ibniblis23
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: ibniblis23 »

superkacek pisze:Czy zna ktoś poradnik jak zrobić fajnie wariorów podobnych do tych z gamezone bo z gamezone są za drogie.
Przepraszam, ze to powiem, ale mam dziwne wrazenie, ze to troche hobby nie dla Ciebie... Naprawde fajna armia to naprawde niemaly wydatek...
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

ibniblis, chyba nie do końca wiesz, o czym mówisz :). 3 włóczników z GZ kosztuje 9 fuli, fakt, figurki ładne, ale tyczkowate i nie pasują skalą do tych z GW. Oddział włóczników, powiedzmy dwudziestu kosztowałby 63 fule, nie licząc sztandarowego i championa, a ci są drożsi. Kacek szuka podobnych zamienników, i jak się dogada z Rastim, to wszyscy będą szczęśliwi.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Duderson pisze:nie pasują skalą do tych z GW.
Skala jest dokładnie ta sama, mogą nie pasować co najwyżej proporcjami.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Lancer z GZ jest o głowę wyższy od DE spearmana z GW. Miałem te figurki.
Lidder pisze:

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Spearmani DE to w ogóle jakaś padaka. Ostatnio porównałem ich z korsarzami i Suką ze Storm of Magic... Mam nadzieję że GW wyda nowych :).
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

plastikowi spearmani/kusznicy są o głowę za niscy w ogóle. Stawiając ich obok BG są równo o głowę za niscy... i ale za to nadrabiają na szerokość...

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

W końcu to najbardziej leszczowate figurki DE :) Chyba ci się coś Rasti pokićkało - są co prawda odrobinę niżsi od BG, ale może o pół głowy, może trochę mniej. BG mają troszkę wyższe hełmy.
Lidder pisze:

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Ich hełmy też nie należą do najmniejszych...

Zresztą nie sprzeczam się, bo swoich pozbyłem się dawno temu i ani jedna padaka mi nie została.

Awatar użytkownika
ibniblis23
Kontakt:

Post autor: ibniblis23 »

Duderson pisze:ibniblis, chyba nie do końca wiesz, o czym mówisz :). 3 włóczników z GZ kosztuje 9 fuli, fakt, figurki ładne, ale tyczkowate i nie pasują skalą do tych z GW. Oddział włóczników, powiedzmy dwudziestu kosztowałby 63 fule, nie licząc sztandarowego i championa, a ci są drożsi. Kacek szuka podobnych zamienników, i jak się dogada z Rastim, to wszyscy będą szczęśliwi.
Akurat wiem konkretnie, bo mam taki oddzial ;p 3x7 fcg ;p Ladnie mi pasuje do Ashary z Raging heroes :P
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Jako ,że z mojego zakupu rydwanów z gamezona w sklepie Maelstrom Games (NIE POLECAM- czekałem miesiąc i musiałem sprawę na PayPalu otwierać ,żeby kasę odzyskać) nic nie wyszło - potrzebuję kupić - nie wiecie gdzie ??? Ma ktoś może ??? DOBRZE PŁACĘ! :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Stix

Post autor: Stix »

Takie pytanie mam: z jakiego modelu jest ta tarcza? (wygląda na dark elficką ale nie kojarze źródła)
Obrazek

ODPOWIEDZ