A skąd wziąć taki ładny modeeeel?
Moderator: Yudokuno
Re: A skąd wziąć taki ładny modeeeel?
A mnie się tam podoba. Jak już pisałem fajne jest to, że jest dynamiczny w przeciwieństwie do poprzednich.
A tak po za to temat nowych figurek byj już w wielu miejscach wałkowany
A tak po za to temat nowych figurek byj już w wielu miejscach wałkowany
"JOIN OR DIE"
smoki z gw nigdy nie zachwycaly... dopóki nie zmienia tego co je lepi dopóty to sie nie zmeni :p
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Smok wieś elfów mi się podoba
(i go mam, przerobionego na BD), ten od HE też nie jest zły .
(i go mam, przerobionego na BD), ten od HE też nie jest zły .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
No ten stary od WE jest w miare ale tak jak pisałem szału ni ma
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
To najlepsze co GW ma pod smoczym względem do zaoferowania
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
-
- Powergamer Rozpiskowy
Czy zna ktoś poradnik jak zrobić fajnie wariorów podobnych do tych z gamezone bo z gamezone są za drogie.
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Przepraszam, ze to powiem, ale mam dziwne wrazenie, ze to troche hobby nie dla Ciebie... Naprawde fajna armia to naprawde niemaly wydatek...superkacek pisze:Czy zna ktoś poradnik jak zrobić fajnie wariorów podobnych do tych z gamezone bo z gamezone są za drogie.
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
ibniblis, chyba nie do końca wiesz, o czym mówisz . 3 włóczników z GZ kosztuje 9 fuli, fakt, figurki ładne, ale tyczkowate i nie pasują skalą do tych z GW. Oddział włóczników, powiedzmy dwudziestu kosztowałby 63 fule, nie licząc sztandarowego i championa, a ci są drożsi. Kacek szuka podobnych zamienników, i jak się dogada z Rastim, to wszyscy będą szczęśliwi.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Skala jest dokładnie ta sama, mogą nie pasować co najwyżej proporcjami.Duderson pisze:nie pasują skalą do tych z GW.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Spearmani DE to w ogóle jakaś padaka. Ostatnio porównałem ich z korsarzami i Suką ze Storm of Magic... Mam nadzieję że GW wyda nowych .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
W końcu to najbardziej leszczowate figurki DE Chyba ci się coś Rasti pokićkało - są co prawda odrobinę niżsi od BG, ale może o pół głowy, może trochę mniej. BG mają troszkę wyższe hełmy.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Akurat wiem konkretnie, bo mam taki oddzial ;p 3x7 fcg ;p Ladnie mi pasuje do Ashary z Raging heroesDuderson pisze:ibniblis, chyba nie do końca wiesz, o czym mówisz . 3 włóczników z GZ kosztuje 9 fuli, fakt, figurki ładne, ale tyczkowate i nie pasują skalą do tych z GW. Oddział włóczników, powiedzmy dwudziestu kosztowałby 63 fule, nie licząc sztandarowego i championa, a ci są drożsi. Kacek szuka podobnych zamienników, i jak się dogada z Rastim, to wszyscy będą szczęśliwi.
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
Jako ,że z mojego zakupu rydwanów z gamezona w sklepie Maelstrom Games (NIE POLECAM- czekałem miesiąc i musiałem sprawę na PayPalu otwierać ,żeby kasę odzyskać) nic nie wyszło - potrzebuję kupić - nie wiecie gdzie ??? Ma ktoś może ??? DOBRZE PŁACĘ!