A tak po za to temat nowych figurek byj już w wielu miejscach wałkowany

Moderator: Yudokuno
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Przepraszam, ze to powiem, ale mam dziwne wrazenie, ze to troche hobby nie dla Ciebie... Naprawde fajna armia to naprawde niemaly wydatek...superkacek pisze:Czy zna ktoś poradnik jak zrobić fajnie wariorów podobnych do tych z gamezone bo z gamezone są za drogie.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Skala jest dokładnie ta sama, mogą nie pasować co najwyżej proporcjami.Duderson pisze:nie pasują skalą do tych z GW.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Akurat wiem konkretnie, bo mam taki oddzial ;p 3x7 fcg ;p Ladnie mi pasuje do Ashary z Raging heroesDuderson pisze:ibniblis, chyba nie do końca wiesz, o czym mówisz. 3 włóczników z GZ kosztuje 9 fuli, fakt, figurki ładne, ale tyczkowate i nie pasują skalą do tych z GW. Oddział włóczników, powiedzmy dwudziestu kosztowałby 63 fule, nie licząc sztandarowego i championa, a ci są drożsi. Kacek szuka podobnych zamienników, i jak się dogada z Rastim, to wszyscy będą szczęśliwi.