I co z tegoMajestic pisze:Wal to combo, jest nudne, głupie i szablonowe.
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderator: Afro
I co z tegoMajestic pisze:Wal to combo, jest nudne, głupie i szablonowe.
Majestic pisze:Dragonhide daje magiczne ataki?
Ni uja, AB mówi że to S3 breath weapon, ani słowa o magiczności.Xen pisze:Zionięcie ma magiczne
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Shino pisze:Banner ogrowy i wyrmlance atakuja breathem z sila podana w opisie jest to magiczne. Bylo w faqu do rb1.Czy zianie z magicznych przedmiotów jest magiczne.
a.tak
b.nie
c.inaczej
doprecyzuj pytanie.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Nudna? Ja przy ograch bawię się znakomicie, dużo lepiej niż przy moich pozostałych armiachMajestic pisze: Albo pójdę z Dark elfami, gra ogrami jest nudna jak diabli.
Spoko, chodziło mi generalnie zarys tego co zapodać na początek, teraz jest równiutko 1000 punktówAfro pisze:ja bym wyrzucił pistolety z bruisera i dorzucił mu za to jakiegoś charmed shielda na przykład, albo dragonhelm'a
Warhammer to gra wyobraźni. Grajmy karteczkami.