Wielki Wódz z ZaświatówSevi pisze: Butan był już kapitanem, chciażby rok temu na DMŚ, jeżeli nie on to kto?
EURO Vanaheim 2400 14.04.2012 UWAGA DRAFT 3
Re: EURO Vanaheim 2400 14.04.2012 UWAGA DRAFT 3
-
- Mudżahedin
Butan jest dobrym kapitanem.
@Undead - pomyśl, tak jak gadaliśmy, nad HE lub szczurami!!!!!! szczury byłyby lepsze, szybciej je ogarniesz niż WE
@Undead - pomyśl, tak jak gadaliśmy, nad HE lub szczurami!!!!!! szczury byłyby lepsze, szybciej je ogarniesz niż WE
Butan naszym kapitanem jest - ciach bajera!
Znieczulimy go w samochodzie żeby się ciśnieniował
Głąbie! (mówię do Undeada ) Mówię Ci ,że jak będziesz grał WE to nawet odginaczką nie będziesz - do tej armii trzeba kilku miesięcy minimum ,żeby coś ogarnąć Spytaj się Gremlina - to jest prawdziwe guerillas - tam nic nie jest normalne - granie WE trzeba mieć w genach - Hit and Run Weź sobie jakąś normalną armię
Znieczulimy go w samochodzie żeby się ciśnieniował
Głąbie! (mówię do Undeada ) Mówię Ci ,że jak będziesz grał WE to nawet odginaczką nie będziesz - do tej armii trzeba kilku miesięcy minimum ,żeby coś ogarnąć Spytaj się Gremlina - to jest prawdziwe guerillas - tam nic nie jest normalne - granie WE trzeba mieć w genach - Hit and Run Weź sobie jakąś normalną armię
Przynajmniej się myje i nie śmierdzi...Kosa pisze:Wielki Wódz z ZaświatówSevi pisze: Butan był już kapitanem, chciażby rok temu na DMŚ, jeżeli nie on to kto?
Catafractus naprawdę wolę we...ale ale jak Butan czy reszta zdecydujecie że we to lipa to zagram czymkolwiek
-
- Falubaz
Stary naprawdę wierzysz że ta armia sama gra? Myślę że zrobi nią jeszcze gorszy wynik niż We. I wogóle Piotrze nie spinaj się tak raczej nie wydaje mi się zeby wasz team miał parcie na wynik, wiec coza różnica czym Undead będzie grał?PiotrB pisze:ooo i to jest pomysł - DIBO oddajesz Bretkę - Undeadowi .... Potrzebna nam jest pancerna armia...
Undead troszkę grał już moją bretką, ale to w poprzedniej edycji.
A tak w ramach złośliwości ... Najlepszym dowodem na to że ta armia nie jest przegięta jest to że Piotr jeszcze nią nie gra, a grłą tak trudnymi do prowadzenia armiami jak demony, DE i HE, a podjął się Imperium z widomych powodów.
Piotr - zanim mnie zrugasz <buziaczek> :*
A tak w ramach złośliwości ... Najlepszym dowodem na to że ta armia nie jest przegięta jest to że Piotr jeszcze nią nie gra, a grłą tak trudnymi do prowadzenia armiami jak demony, DE i HE, a podjął się Imperium z widomych powodów.
Piotr - zanim mnie zrugasz <buziaczek> :*
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Ty mnie Suchy jeszcze nie widziałeś spiętego - jeśli chodzi o batlla to jestem niezwykle wyluzowany - co najwyżej sobie ponarzekam na zajebiste rzuty przeciwnika Natomiast Tobie , z tego co widziałem na turnieju, to dużo do spokoju brakuje
Koza! Chętnie zagram Bretonią - możemy się zamienić - Ja zagram moją bretką a ty zagrasz moimi DE... Jak wygrasz to nie powiem już ani słowa na temat bretki przez najbliższy rok? Co ty na to mistrzu? Za to jak przegrasz to zaczniesz przychodzić na turnieje bez wykręcania się teściową... :p W końcu jesteś mężczyzną - masz kreować rzeczywistość a nie rzeczywistość ma rządzić Tobą
Co do innych armii to tak naprawdę gram tylko DE - reszta to chwilowe przygody -choć sądzę ,że przy imperium się zatrzymam bo to zbilansowana armia jest i przyjemnie mi się tym gra. Niestety mam wadę ,że nie sprzedaje raz kupionych figurek z stąd mam ich tak dużo
Koza! Chętnie zagram Bretonią - możemy się zamienić - Ja zagram moją bretką a ty zagrasz moimi DE... Jak wygrasz to nie powiem już ani słowa na temat bretki przez najbliższy rok? Co ty na to mistrzu? Za to jak przegrasz to zaczniesz przychodzić na turnieje bez wykręcania się teściową... :p W końcu jesteś mężczyzną - masz kreować rzeczywistość a nie rzeczywistość ma rządzić Tobą
Co do innych armii to tak naprawdę gram tylko DE - reszta to chwilowe przygody -choć sądzę ,że przy imperium się zatrzymam bo to zbilansowana armia jest i przyjemnie mi się tym gra. Niestety mam wadę ,że nie sprzedaje raz kupionych figurek z stąd mam ich tak dużo
Dzięki za propozycje ! Zawsze składam podobną kiedy ktoś mówi że HE są przeciętne i proponuje gre Bestiami.
Dobrze wiesz że ja jestem mało miaro dajny bo bym złożyłbym 2 rozpiski albo na niemal samych Executorach i gwardii jako że obie jednostki są kwintesencją klimatu DE i jarałbym sie jak dziecko albo złożył rozpiskę na maksymalnej dopuszczalnej ilości CO i też bym sie jarał że dowodzę dinozaurami. Taka mentalność gracza klimaciarza
Ja po prostu nie nadaje sie na weryfikowanie mocy armii bo moje podejście do tej gry na to nie pozwala ... a już pomijając tak zbędną moim zdaniem rzecz w battlu jak skill.
Dobrze wiesz że ja jestem mało miaro dajny bo bym złożyłbym 2 rozpiski albo na niemal samych Executorach i gwardii jako że obie jednostki są kwintesencją klimatu DE i jarałbym sie jak dziecko albo złożył rozpiskę na maksymalnej dopuszczalnej ilości CO i też bym sie jarał że dowodzę dinozaurami. Taka mentalność gracza klimaciarza
Ja po prostu nie nadaje sie na weryfikowanie mocy armii bo moje podejście do tej gry na to nie pozwala ... a już pomijając tak zbędną moim zdaniem rzecz w battlu jak skill.
Czcij Koze !!
kłamiesz
3 magów besti to klimat? 2 warlordów i 2-3 herosów besti to klimat! Nie jacyś szamiani
3 magów besti to klimat? 2 warlordów i 2-3 herosów besti to klimat! Nie jacyś szamiani
No ze mną Dibo też zagrał "klimatyczną" rozpą made by Krus! Tak więc przyjmuje Dibo ,że się shanbiłeś się teraz i tyle
Undead - dobrze już dobrze - będziesz grał WE - w sumie jedziemy tam mocno towarzysko więc faktycznie kto czym gra nie ma aż takiego znaczenia
Undead - dobrze już dobrze - będziesz grał WE - w sumie jedziemy tam mocno towarzysko więc faktycznie kto czym gra nie ma aż takiego znaczenia
PiotrB pisze:
Mocno towarzysko to sie jedzie pić Vodke...ale w sumie masz racje niech sobie inni wygrają...wiesz trzymajmy sie wersji ze jak dostajemy w dupę to specjalnie żeby nie robić przykrości przeciwnikom
Grunt to odpowiednio wcześnie opracować cel
Wisła Kraków.
TE ! Panie "Gram tylko na własnych patętach": Nigdy prze nigdy nie grałem Beastmeńską cudzą rozpiską !!!!!!!! A już na pewno nie Crusa ... i ręka do góry kto widział kiedykolwiek w moich rozpiskach 2x Dombulla albo "minobus" Hę???? Aaaa co ja się będę produkował ... kij wam w nery kseroboye .. grrrrrr
BTW Krusk i Crus to 2 rożne osoby
BTW Krusk i Crus to 2 rożne osoby
Czcij Koze !!