![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Rzeźnik wersja uboga bo mam w slocie bohaterów punkty dosłownie na 'styk', a wolę postawić na przeżywalność, dlatego ma AoF
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: Afro
grałem około 10 bitew na thundertusku (skleiłem figurkę bo podoba mi się mamut) i mam wrażenie ze jest zbalansowany, ani mocny ani slaby, nie to co przegięte mournfangi,Pająk pisze:Kombinuję troszkę po ostatnim drafcie ETC...
Co myślicie o czymś takim:
(...)
Thundertuks 250
(...)
A T6 vs T4? A Numbing Chill (ASL dla wroga w 6"), a Terror? Zresztą takie porównywania są kompletnie z dupy - oddziały mają zupełnie inne zastosowanie, z czym innym się kombują, inaczej się tym gra. Jeśli już, to można by ewentualnie porównywać Stonehorna do 3 Mournfangów, bo oba to młoty na wroga, ale nigdy nie jesteś w stanie "wycenić" wszystkiego np. takich rzeczy, że Mournfangi po utracie 3 ran mają sporą szanse na ucieczkę z paniki, a potwory nie itp itd.esgaroth pisze: - czyli za 180pts jest stone thrower s3, kusza s6 d3, thunderstomp i trzy ataki s4 drugiego ogra
tak oczywiście takie porównania są zdupy, poprostu mój thundertusk zawsze robił dużo mniej od 3 kawalerzystów i nawet od 6 luźno biegajacych ironów, może nie umiem nim jeszcze gracMaciek Paraszczak pisze:... nie jesteś w stanie "wycenić" wszystkiego ...
Warhammer to gra wyobraźni. Grajmy karteczkami.
dragon bane gem na firebellym mega klimatyczny, ale chyba w he na 1000 nic nie ma płonących atakówkubencjusz pisze:w sumie dałbym na generale dragon bane gema