Las się gniewa...

Wood Elves

Moderator: Gremlin

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

To to są ładne treemany ;)

Kacper
Mudżahedin

Post autor: Kacper »

Zgadzam się, bo te kupki drewienek to kicz jest.

Awatar użytkownika
dybos
Wałkarz

Post autor: dybos »

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

serio? :shock2:

Awatar użytkownika
Mróva
Wałkarz

Post autor: Mróva »

Osobiście nic nie mam do gostków którzy grają stertą patyków jako Treemanem, powiedziałbym nawet że odczuwam pogardę, albo wręcz jestem zażenowany widząc je, ale jakbym trafił na turnieju na wałkarza z dwoma takimi stertami jako Drzewa, to bym się nieźle wnerwił. Bo czułbym się oszukany, samemu grając prawdziwymi :?

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

To co ja mam powiedziec jak na jednym turnieju widzialem ziemniak z doczepionymi lisciami sałaty jako....gryfa??

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

:roll: :roll:

no i??

ale nie porównuj czegoś takiego do tych konwersji Nilgara gdyż one sa przemyslane.

A tak na marginesie to ciekawe ile Nilgar ma orginalnych drzewców :lol: obstawiam, że 5 :P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

no i??

noi jest to lekko irytujace kiedy ktos wystawia mi cos takiego na mojego smoka z "krwi i kosci"
ale nie porównuj czegoś takiego do tych konwersji Nilgara gdyż one sa przemyslane.
nie porównuje, ktos napisal ze go te drzewce zirytowaly, ja napisalem co zirytowalo mnie

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Mróva pisze:Osobiście nic nie mam do gostków którzy grają stertą patyków jako Treemanem, powiedziałbym nawet że odczuwam pogardę, albo wręcz jestem zażenowany widząc je,
Aha, i nic nie masz do tych ludzi, tak ? :shock:
ale jakbym trafił na turnieju na wałkarza z dwoma takimi stertami jako Drzewa, to bym się nieźle wnerwił. Bo czułbym się oszukany, samemu grając prawdziwymi :?
Dlaczego wałkarza ? On Cię oszukał ? :shock: Ukrył przed Tobą, że to nie firmówki, tylko samoróbki ? :roll:

Rozumiem, gdybyś czuł zazdrość, że kolega miał pomysł i zdolności, a Ty poszedłeś na łatwiznę i kupiłeś GW. :wink: :D
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

wallace
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: wallace »

Powiem szczerze, że zdecydowanie wolę te drzewce od większości robionych przez firmy modelarskie ...
Te wyglądają rzeczywiście jak żyjące drzewa....
A krytykantom proponuje wysilić się troszkę i przedstawić swoje konwersje drzewcy, a nie jedynie z pozycji klawiaturowego "mistrza" krytykować czyjąś pracę :twisted: :?

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Rozumiem, gdybyś czuł zazdrość, że kolega miał pomysł i zdolności, a Ty poszedłeś na łatwiznę i kupiłeś GW
A ja powiem tak- gdyby te hipotetyczne konwersje były naprawde ładne to założe sie ze żaden z nas by nic nie powiedzial, a nawet by pochwalił.
Ale trzeba oddzielic umiejetnosci od zwyklego cwaniactwa (jakies koromysła wystawione na stole na przeciw prawdziwych figorek to wrecz obraza drugiego gracza)-co innego grac tym w domu z kolegami.. co innego jechac na turniej....i mysle ze o to chodzilo koledze wyzej...
Niedługo doszlibysmy do takiej paranoi, że każdy by mogł wystawiac klocki Lego i składac z nich np. Keeper of Secrets... :roll:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

ech, widze, że jesteś nowy na forum, poprzeglądaj je i w szczególnosci posty Nilgara...

on nie gra za abrdzo na turniejach on gra na 10k+ i pewno orginalne drzewce też ma.

:roll:
F.N.

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

ech, widze, że jesteś nowy na forum, poprzeglądaj je i w szczególnosci posty Nilgara...

on nie gra za abrdzo na turniejach on gra na 10k+ i pewno orginalne drzewce też ma.
Jesli to bylo do mnie, to chcialbym zauwazyc, ze nie odnosilem sie do kolegi Nilgara, tylko do hipotetycznych konwersji, jakie mozemy napotkac na turniejach(takie jak wspomniany przeze mnie ziemniak)...A co do jego drzewców - to nawet mi sie podbają

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

myślałem, że chodzi Ci o te drzewce...

a co do ziemniaka to racja, konwersja musi przypominac tym czym jest...
F.N.

Awatar użytkownika
Mróva
Wałkarz

Post autor: Mróva »

W ogóle nie wiem skąd się rozwinęła ta dysputa, drzewce kolegi Nilgara są zmyślnie i estetycznie zrobione, nie rażą w oczy - ogólnie rzecz biorąc toleruję. Ja odnoszę się do niektórych, które spotkałem na turniejach, które autntycznie były kupkami patyczków sklejonych na podstawce :? I to mnie irytuje, bo czy można powiedzieć że ten gość miał pomysł?? Nie! Można wręcz zaryzykować stwierdzenie iż ten gracz zrobił to kompletnie na odpieprz, rano przed turniejem, żeby mieć w rozpisce przegiętego drzewca, a nikt się nie przyczepił o proxa, co więcej być może liczył na fuksiarskie punkty za konwersje, w przeciwnym razie mógłby się o nie kłócić i mówić: "Jest konwersja? Jest!". I to mnie irytuje - ignorancja "pomysłowych" graczy. Poza tym jeśli ktoś rzuca mi kijek na stół i mówi że to Treeman to nie uważasz że okazuje mi trochę brak szacunku? Ja tak to odczuwam :wink: Ae zaznaczam że tylko wtedy kiedy widać że gracz gówno zrobił żeby ten drzewiec wyglądał ładnie. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam :D

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

No wlasnie, widzialem na turnieju jakies dwa patyki sklejone ze soba i to mial byc treeman podobno... :lol2:

A widzialem tez takiego duzego zolnierza z karabinem- gigant :lol2:

Awatar użytkownika
Deadwit
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Deadwit »

Wg mnie to bardziej przypomina wielkiego złowieszczego brokuła niż treemana xD

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

te perwzse treemany to są spoko, bo przypuszczam że nie łatwo jest zrobiś z badyli drzewoz nogami i recyma
Obrazek

Awatar użytkownika
Qbas
Chuck Norris

Post autor: Qbas »

Mi tam się drzewa podobają. Zarówno te pozmieniane jak i ten oryginalne......NATURALNE :D Na pewno nie jest łatwo zrobić takiego cusia, więc jestem tym bardziej pod wrażeniem. :wink:
Obrazek
Dyskusja na temat Euro 2009 pisze:
Ja się przewidziałem czy 23 - N.Ireland gra na ograch??
TIM GRONNEBERG - OGRES

Szkoci to klimaciarze :D

grzech76
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: grzech76 »

Nilgar pisze:Jak już kiedyś pisałem - dla mnie drzewiec to pniak z demonem w środku, dlatego zero antropomorfizmu panowie.
i dlatego taki pieniek porusza się tocząc po ziemi, tylko te twoje mogą z tym mieć niejakie problemy z powodu tych odrostów bocznych ;-)

brak ludzkich kształtów ok, ale też z jakimś zachowaniem logiki by to jednak mogło się fizycznie poruszać...

ODPOWIEDZ