Nie wiem, napisałem, żeby lepiej brzmiałokubencjusz pisze: PS: Kwadrylion to ma 24 zera, dobrze pamiętam ?
A Mourny w turze po odpaleniu Banneru mimo I2 biją przed przeciwnikiem. Ironi nie.
Moderator: Afro
Nie wiem, napisałem, żeby lepiej brzmiałokubencjusz pisze: PS: Kwadrylion to ma 24 zera, dobrze pamiętam ?
Święta prawda.A Mourny w turze po odpaleniu Banneru mimo I2 biją przed przeciwnikiem.
to jest jakaś ironia czy co?kubencjusz pisze: Po prostu jak będziesz wszystkim na raz na niego lecieć to Cię nie wystrzela. Nie wystrzelał mnie koleś na 3k z parkiem 26 maszyn więc i ciebie te 6 nie zjedzie.
Nie. 4 katapy, 6 dział, 12 balist, 4 organki.as1 pisze:to jest jakaś ironia czy co?kubencjusz pisze: Po prostu jak będziesz wszystkim na raz na niego lecieć to Cię nie wystrzela. Nie wystrzelał mnie koleś na 3k z parkiem 26 maszyn więc i ciebie te 6 nie zjedzie.
Nie rozumiem co w tym trudnego. 12 cali strefa wystawienia. przeciwnik stoi na SLoS na około 8 calu bo chce mieć za plecami maszyny. 12 cali ruchu. Czyli musimy skutecznie zaszarżować najwolniejszą naszą jednostką na 16 cali. Trudne ale nie niemożliwe. Teraz gdy mamy stonehorna musimy na 14 co przy 7 ruchu jest prawie, że pewne. Przy mournach mamy automatas1 pisze:ta napewno dojdziesz w 2 tury do combatu przeciwko dwarfom.
Rzucę. Ba nawet i po 2 czary na turę przy wiatrach 7 i jednym czanelingu . A że na początku musisz umieć wyjąć DS to już twoja brożkaas1 pisze:ciekawe czy coś rzucisz z tego deatha przy dwarfowej antymagi
a ile było tam piechoty? Same maszyny nie są jakieś zajebisteNie. 4 katapy, 6 dział, 12 balist, 4 organki.
A co to jest kowadło? i runa challenga?nie rozumiem co w tym trudnego. 12 cali strefa wystawienia. przeciwnik stoi na SLoS na około 8 calu bo chce mieć za plecami maszyny. 12 cali ruchu. Czyli musimy skutecznie zaszarżować najwolniejszą naszą jednostką na 16 cali. Trudne ale nie niemożliwe. Teraz gdy mamy stonehorna musimy na 14 co przy 7 ruchu jest prawie, że pewne. Przy mournach mamy automat
Staro edycyjne Vc miały problem z przepchnięciem czegokolwiek a ty przepchniesz na pewno coś. Może w 6 turze.Rzucę. Ba nawet i po 2 czary na turę przy wiatrach 7 i jednym channelingu . A że na początku musisz umieć wyjąć DS to już twoja brożka
to mnie rozbawiło totalniespanikować dzwon
To albo miał mega pecha w strzelaniu, albo był bardzo słaby i nie wiedział w co strzelać Ookubencjusz pisze: Nie. 4 katapy, 6 dział, 12 balist, 4 organki.
Jeszcze taki detal jak kowadło ze spowalniaczką, którą może ładnie zablokować ten plankubencjusz pisze: Nie rozumiem co w tym trudnego. 12 cali strefa wystawienia. przeciwnik stoi na SLoS na około 8 calu bo chce mieć za plecami maszyny. 12 cali ruchu. Czyli musimy skutecznie zaszarżować najwolniejszą naszą jednostką na 16 cali. Trudne ale nie niemożliwe. Teraz gdy mamy stonehorna musimy na 14 co przy 7 ruchu jest prawie, że pewne. Przy mournach mamy automat
Kurde tego też jakoś nie widzę przy zasięgach małych czarów 12" tzn coś tam poczarujesz, ale w 1 turze na bank nie poszalejeszas1 pisze:ciekawe czy coś rzucisz z tego deatha przy dwarfowej antymagi