![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Jako Krakus jestem zachwycony, nie mam meczu (i dobrze) a Euro jest
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Van Parsie wydaję sie najbardziej naturalnym kandydatem na króla strzelców, ale moim zdaniem zaskoczyć może i Klose, który zawsze gra kał w klubie, a jak przychodzi turniej, to łapie jakąś mega formę w reprezentacji.LoudLord pisze:Wiadomo, że van Persie królem strzelców ma szansę dużą zostać [Dagobah style], a co do szans Polski- jakieś są. I oby jak największe.
Przód jest kapitalny, ale obrona stawia klocki. Nawet słaba Islandia wbiła im 2 gole. A poziom na Euro będzie znacznie wyższy.Kielon pisze:
No i czarnym koniem (o ile nie mistrzem w ogóle) będzie w tym roku Francja.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
http://www.meczyki.pl/skroty/16027/fran ... ia_32.htmlShadow Warrior pisze:Islandia wbiła 2 bramki Szwedom a nie Francuzom
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Oj, coś słaby z Ciebie kibicSilverbolt pisze:Ja już zakończyłem oglądanie meczów polskiej reprezentacji.