Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Dzisiaj w drodze do biura mijałem autobus tegorocznych mistrzów europy - Oranje !!!! nawet im pomachałem .. mnie też ktoś odmachał tylko nie wiem kto przyciemniane szyby mieli Nie mniej jednak jestem namaszczony
Jako Krakus jestem zachwycony, nie mam meczu (i dobrze) a Euro jest ... szkoda że bilety na trening Holendrów nie do zdobycia w ludzki sposób.
Jako Krakus jestem zachwycony, nie mam meczu (i dobrze) a Euro jest ... szkoda że bilety na trening Holendrów nie do zdobycia w ludzki sposób.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Van Parsie wydaję sie najbardziej naturalnym kandydatem na króla strzelców, ale moim zdaniem zaskoczyć może i Klose, który zawsze gra kał w klubie, a jak przychodzi turniej, to łapie jakąś mega formę w reprezentacji.LoudLord pisze:Wiadomo, że van Persie królem strzelców ma szansę dużą zostać [Dagobah style], a co do szans Polski- jakieś są. I oby jak największe.
No i czarnym koniem (o ile nie mistrzem w ogóle) będzie w tym roku Francja.
Przód jest kapitalny, ale obrona stawia klocki. Nawet słaba Islandia wbiła im 2 gole. A poziom na Euro będzie znacznie wyższy.Kielon pisze:
No i czarnym koniem (o ile nie mistrzem w ogóle) będzie w tym roku Francja.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
http://www.meczyki.pl/skroty/16027/fran ... ia_32.htmlShadow Warrior pisze:Islandia wbiła 2 bramki Szwedom a nie Francuzom
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Lewandowski Oby tak dalej .
I... dupa . Kompletnie siedli kondycyjnie - głównie druga linia, Murawski w ogóle nie organizował gry. Nie mam pojęcia, czemu Smuda nie wpuścił Mierzejewskiego i Grosickiego. Dramatycznie słaba druga połowa - Tytoń uratował Polaków. Szczęsny - imho szkoda gadać. Miał dwie interwencje w meczu - obie fatalne. Może i dobrze, że się wykluczył z następnego meczu...
I... dupa . Kompletnie siedli kondycyjnie - głównie druga linia, Murawski w ogóle nie organizował gry. Nie mam pojęcia, czemu Smuda nie wpuścił Mierzejewskiego i Grosickiego. Dramatycznie słaba druga połowa - Tytoń uratował Polaków. Szczęsny - imho szkoda gadać. Miał dwie interwencje w meczu - obie fatalne. Może i dobrze, że się wykluczył z następnego meczu...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Najgorsze jest to, że mieli wygrany mecz - prowadzenie, przewaga jednego gracza, kilka okazji do podwyższenia i w drugiej połowie totalna kicha. Z najsłabszym zespołem tej grupy...
- Silverbolt
- Chuck Norris
Ja już zakończyłem oglądanie meczów polskiej reprezentacji.Smuda to jełop.Tomaszewski miał rację.Nasza drużyna nie umie wygrać z najsłabszym przeciwnikiem w grupie.Strzelamy gola, oni tracą zawodnika i co?.Nie dość że nasi tracą bramkę, jest nas więcej tracimy i najlepszego bramkarza.Sory ale fart,że chociaż remis był.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Oj, coś słaby z Ciebie kibicSilverbolt pisze:Ja już zakończyłem oglądanie meczów polskiej reprezentacji.
Oglądam mecz Ruskich z Czechami i trochę przeraża mnie ogromna różnica w intensywności gry tych drużyn w porównaniu do meczu Polaków . Wprawdzie kazdy mecz jest inny i może obawa Smudy o wynik nie pozwoliła mu dokonać zmian, ale w drugiej połowie intensywność gry Polaków była żadna. Zobaczymy, jak Pepiki i Kacapy zaprezentują się w II połowie...
Gdyby oceniać po pierwszym meczu, to nasi mają małe szanse w następnych dwóch - to był pokaz bardzo dobrego futbolu, do którego nasze "gwiazdy światowego formatu" mają jeszcze bardzo daleko. Imho najdalej ma nasza druga linia, niestety.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dzięki wielkie za otwarcie . Dzisiaj wyczytałem gdzieś, że Modrić uzgodnił warunki kontraktu z Realem Madryt...
Tak, podobno kwestie finansowe mają zostać uzgodnione w ciągu kilku najbliższych dni.
Tottenham zażyczył sobie całkiem sporą kasę za Modrica, na co się Real nie zgadza (i bardzo dobrze, Modric jest niezły ale do gwiazdy to mu brakuje trochę).
Za to Arsenal się sypie kompletnie. Najpierw RvP a teraz Walcott nie przedłuży kontraktu. To chyba koniec 3 miejsca w lidze.
BTW. Radwańskiej nie idzie I do tego ten komentator na Polsacie ...
Tottenham zażyczył sobie całkiem sporą kasę za Modrica, na co się Real nie zgadza (i bardzo dobrze, Modric jest niezły ale do gwiazdy to mu brakuje trochę).
Za to Arsenal się sypie kompletnie. Najpierw RvP a teraz Walcott nie przedłuży kontraktu. To chyba koniec 3 miejsca w lidze.
BTW. Radwańskiej nie idzie I do tego ten komentator na Polsacie ...