Guter lepi i maluje.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Guter lepi i maluje.
Witam, powracam do malowania i modelowania po kilkuletniej przerwie. W tym temacie będę dzielił się z Wami niektórymi moimi pracami.
Pozdrawiam
Guter
Pozdrawiam
Guter
Ostatnio zmieniony 12 lip 2012, o 09:45 przez Guter, łącznie zmieniany 1 raz.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
To jest jakaś krasnoludka/ kobieta nizołek ? jeśli tak to bardzo spoko.
- michnik000
- Kretozord
Fajna babeczka, strzelam, że to niziołka bo nie ma brody i jest w miarę ładna
W takim stroju to nadaje się najbliżej do jakiegoś niziolskiego przybytku rozpusty a nie do karczmy gdzie przy każdym klepnięciu w tyłek by pół piwa na podłogę wylewała
Mógłbyś zrobić jej zdjęcie centralnie od przodu?, bo tego mi brakuje tak jakoś.
W takim stroju to nadaje się najbliżej do jakiegoś niziolskiego przybytku rozpusty a nie do karczmy gdzie przy każdym klepnięciu w tyłek by pół piwa na podłogę wylewała
Mógłbyś zrobić jej zdjęcie centralnie od przodu?, bo tego mi brakuje tak jakoś.
Mnie się bardzo podoba, jedna z lepszych figurek jakie zostały samodzielnie wyskrobane i zamieszczone na tym ofrum. Kiecka rewelacyjna, cycki duże okrągłe czyli takie jakie wszyscy z nas lubia. Twarz może nieco zbyt spłaszczona ale zdjęcie z przodu by to naprawiło Oby więcej takich prac! Ehhh chciałbym uzbierać armię pełną halflingów
Witam, dzięki za miłe komentarze, cieszę się że wrzuciłem ją na forum. Teraz kończę znurglowione pojazdy do 40k, więc pewnie po sesji wrzucę fotki gotowych.
@michnik000 - proszę bardzo:
Co do podstawki, to zrobiłem taką na szybko, nie miałem pomysłu co by tam jeszcze wrzucić. Podsunęliście mi pomysł, żeby wkleić ją na podstawkę z latarnią
Pozdrawiam
Guter
j.w.Grolshek pisze:Elfka. Wysokiego rodu. Widać na pierwszy rzut oka
Niestety twarz faktycznie wyszła płasko, w trakcie lepienia nie zwróciłem uwagi, a potem było już za późno. Mam lekcję na przyszłość.Morsfinek pisze: Twarz może nieco zbyt spłaszczona ale zdjęcie z przodu by to naprawiło
@michnik000 - proszę bardzo:
Co do podstawki, to zrobiłem taką na szybko, nie miałem pomysłu co by tam jeszcze wrzucić. Podsunęliście mi pomysł, żeby wkleić ją na podstawkę z latarnią
Pozdrawiam
Guter
Żeby na poważnie zacząć myśleć o odlewaniu, musiałbym mieć większe zainteresowanie modelem, bo dla dwóch kopii gra jest nie warta świeczki - trzeba zakupić silikon, żywicę, opracować technologię... Dobry pomysł z tym niziołami, mógłbym spróbować zrobić jeszcze jakieś wzory.