Guter lepi i maluje.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Guter lepi i maluje.
Witam, powracam do malowania i modelowania po kilkuletniej przerwie. W tym temacie będę dzielił się z Wami niektórymi moimi pracami.
Pozdrawiam
Guter
Pozdrawiam
Guter
Ostatnio zmieniony 12 lip 2012, o 09:45 przez Guter, łącznie zmieniany 1 raz.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
To jest jakaś krasnoludka/ kobieta nizołek ? jeśli tak to bardzo spoko.
- michnik000
- Kretozord
Fajna babeczka, strzelam, że to niziołka bo nie ma brody i jest w miarę ładna
W takim stroju to nadaje się najbliżej do jakiegoś niziolskiego przybytku rozpusty a nie do karczmy gdzie przy każdym klepnięciu w tyłek by pół piwa na podłogę wylewała
Mógłbyś zrobić jej zdjęcie centralnie od przodu?, bo tego mi brakuje tak jakoś.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
W takim stroju to nadaje się najbliżej do jakiegoś niziolskiego przybytku rozpusty a nie do karczmy gdzie przy każdym klepnięciu w tyłek by pół piwa na podłogę wylewała
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mógłbyś zrobić jej zdjęcie centralnie od przodu?, bo tego mi brakuje tak jakoś.
Mnie się bardzo podoba, jedna z lepszych figurek jakie zostały samodzielnie wyskrobane i zamieszczone na tym ofrum. Kiecka rewelacyjna, cycki duże okrągłe czyli takie jakie wszyscy z nas lubia. Twarz może nieco zbyt spłaszczona ale zdjęcie z przodu by to naprawiło
Oby więcej takich prac! Ehhh chciałbym uzbierać armię pełną halflingów ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Witam, dzięki za miłe komentarze, cieszę się że wrzuciłem ją na forum. Teraz kończę znurglowione pojazdy do 40k, więc pewnie po sesji wrzucę fotki gotowych.
@michnik000 - proszę bardzo:
![Obrazek](http://img577.imageshack.us/img577/6974/20120619163217.jpg)
Co do podstawki, to zrobiłem taką na szybko, nie miałem pomysłu co by tam jeszcze wrzucić. Podsunęliście mi pomysł, żeby wkleić ją na podstawkę z latarnią![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Pozdrawiam
Guter
j.w.Grolshek pisze:Elfka. Wysokiego rodu. Widać na pierwszy rzut oka
Niestety twarz faktycznie wyszła płasko, w trakcie lepienia nie zwróciłem uwagi, a potem było już za późno. Mam lekcję na przyszłość.Morsfinek pisze: Twarz może nieco zbyt spłaszczona ale zdjęcie z przodu by to naprawiło
@michnik000 - proszę bardzo:
![Obrazek](http://img577.imageshack.us/img577/6974/20120619163217.jpg)
Co do podstawki, to zrobiłem taką na szybko, nie miałem pomysłu co by tam jeszcze wrzucić. Podsunęliście mi pomysł, żeby wkleić ją na podstawkę z latarnią
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Pozdrawiam
Guter
Żeby na poważnie zacząć myśleć o odlewaniu, musiałbym mieć większe zainteresowanie modelem, bo dla dwóch kopii gra jest nie warta świeczki - trzeba zakupić silikon, żywicę, opracować technologię... Dobry pomysł z tym niziołami, mógłbym spróbować zrobić jeszcze jakieś wzory.