Guter lepi i maluje.

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Guter
Mudżahedin

Guter lepi i maluje.

Post autor: Guter »

Witam, powracam do malowania i modelowania po kilkuletniej przerwie. W tym temacie będę dzielił się z Wami niektórymi moimi pracami.

Pozdrawiam

Guter
Ostatnio zmieniony 12 lip 2012, o 09:45 przez Guter, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Guter
Mudżahedin

Zamieszczam fotki mojej pierwszej od zera wyrzeźbionej figurki:

Obrazek

od zadniej strony:
Obrazek

i widok z góry:
Obrazek

Pozdrawiam

Guter

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

To jest jakaś krasnoludka/ kobieta nizołek ? jeśli tak to bardzo spoko.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

kubencjusz pisze:To jest jakaś krasnoludka/ kobieta nizołek ? jeśli tak to bardzo spoko.
Elfka. Wysokiego rodu. Widać na pierwszy rzut oka :wink:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Noire
Mudżahedin

Post autor: Noire »

Fajna ale lepiej jej było imo zrobić podstawkę, że jest w karczmie:D no i kufel z piwem;-)

Było by .............. :mrgreen:
PK w sumie jest takie samo jak PVP tylko jesteś czerwony i wszyscy chcą Cię zabić

Awatar użytkownika
michnik000
Kretozord

Post autor: michnik000 »

Fajna babeczka, strzelam, że to niziołka bo nie ma brody i jest w miarę ładna :)
W takim stroju to nadaje się najbliżej do jakiegoś niziolskiego przybytku rozpusty a nie do karczmy gdzie przy każdym klepnięciu w tyłek by pół piwa na podłogę wylewała :wink:
Mógłbyś zrobić jej zdjęcie centralnie od przodu?, bo tego mi brakuje tak jakoś.

Morsfinek
Wodzirej

Post autor: Morsfinek »

Mnie się bardzo podoba, jedna z lepszych figurek jakie zostały samodzielnie wyskrobane i zamieszczone na tym ofrum. Kiecka rewelacyjna, cycki duże okrągłe czyli takie jakie wszyscy z nas lubia. Twarz może nieco zbyt spłaszczona ale zdjęcie z przodu by to naprawiło :) Oby więcej takich prac! Ehhh chciałbym uzbierać armię pełną halflingów :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Hah, znakomita, żebym to ja tak umiał! =D>

Awatar użytkownika
Guter
Mudżahedin

Witam, dzięki za miłe komentarze, cieszę się że wrzuciłem ją na forum. Teraz kończę znurglowione pojazdy do 40k, więc pewnie po sesji wrzucę fotki gotowych.
Grolshek pisze:Elfka. Wysokiego rodu. Widać na pierwszy rzut oka :wink:
j.w.
Morsfinek pisze: Twarz może nieco zbyt spłaszczona ale zdjęcie z przodu by to naprawiło :)
Niestety twarz faktycznie wyszła płasko, w trakcie lepienia nie zwróciłem uwagi, a potem było już za późno. Mam lekcję na przyszłość.

@michnik000 - proszę bardzo:
Obrazek

Co do podstawki, to zrobiłem taką na szybko, nie miałem pomysłu co by tam jeszcze wrzucić. Podsunęliście mi pomysł, żeby wkleić ją na podstawkę z latarnią :P

Pozdrawiam

Guter

Awatar użytkownika
Noire
Mudżahedin

jeszcze odlewy zrób to z chęcią nabędę;-) pasowałaby jako unit filler do korsarzy; :twisted:
PK w sumie jest takie samo jak PVP tylko jesteś czerwony i wszyscy chcą Cię zabić

Morsfinek
Wodzirej

Post autor: Morsfinek »

Skup się na niziołach to ja chętnie będe odlewy nabywał jak fajne wzory zrobisz :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Guter
Mudżahedin

Żeby na poważnie zacząć myśleć o odlewaniu, musiałbym mieć większe zainteresowanie modelem, bo dla dwóch kopii gra jest nie warta świeczki - trzeba zakupić silikon, żywicę, opracować technologię... Dobry pomysł z tym niziołami, mógłbym spróbować zrobić jeszcze jakieś wzory.

Awatar użytkownika
Noire
Mudżahedin

Guter pogadaj z Rastim;-) może Ci coś doradzi na temat odlewów;-)

Chłopak ma głowę do tego;-)

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

fajna korpulentna latynoska <3
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Noire
Mudżahedin

Jak tam rzeźbienie;->

ODPOWIEDZ