W nawiązaniu do tematu "pytań":
1) Czy pegazy mogą przelecieć (20 cali?) nad linią wroga?
2) Czy mają w tej/następnej turze darmowy reform (mogą odwrócić się np 180 stopni i zaszarżować w plecy?)
3) Fanole wyskakują na pegazy, które chcą nad nimi przelecieć?
4) Jak działa darmowy reform u harcowników? Znaczy jeśli nie przemaszeruj maksymalnego zasięgu to mogę obracać się jak chce choćby został mi 1 cal?
5) Jeśli ukryję pegazy za kawalerią to jaką one mają osłonę w przypadku ostrzału z goblińskich wyrzutni (z tymi optymistycznie nastawionymi do aeronautyki przedstawicielami jeszcze nie zagrożonego goblińskiego gatunku?)
6) Optymalnie wygląda zestawienie (2000/2400pkt) oddziału Graali przeciwko Zielonym? (itemki sztandary etc)
7) Jak wykorzystać najlepiej Graali przeciwko Zileonym? Pytanie może trochę od czapy, ale mam na myśli w co najlepiej przycelować a czego unikać (siatkarze, fanole, skulkerzy?)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
9)Przeciwko orasom nastawić się na kontrę i zainwestować w łuki/trebusze - narażając się na masakrownia przez latających samobójców? Stawiać na żelazną pięść i uciekać do przodu bez względu na to kto przed nami? Rozumiem, że jest jeszcze kwestią zestawienia armii O&G ale jakieś 2-3 warianty na to co zazwyczaj na stole się pojawia?