Swoją drogą figsy obskurne
Moderator: Hoax
Deus pisze:Aby szczury jeździły na fretkach...do czego to doszło.
takwychwa pisze:- bras orb musi zdawać na storm banner ?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
tak na obydwa pytania. furmanka może wykonać normalny combat reform.wychwa pisze:.
- czy furmana mając jakąś szarżę na boku może potem obrócić się przodem do wroga ?
- bras orb musi zdawać na storm banner ?
okon pisze:pot lał sie litrami , moje dupsko płoneło razem z jajami na szczęście mam długą parówę która nie zdążyła się sfaiczyć do końca więc zwycięstwo wydarłem![]()
Czy po sklejeniu modelu Abominacji można puźniej bez problemu wszędzie dojechać pędzlem?Czy lepiej malować osobno części.Deska pisze:Czy jak się ogarne abominacją moge wykonać nią ruch.?
okon pisze:pot lał sie litrami , moje dupsko płoneło razem z jajami na szczęście mam długą parówę która nie zdążyła się sfaiczyć do końca więc zwycięstwo wydarłem![]()
Deska pisze:Rozumiem
Czyli abominacje jak bd sklejalł to puźniej łatwo będzie się malowało?.
A w pudełku od abomki będe miał pokazane jak sklejać?
A odpowiecie mi na wcześniejsze pytanie.?
Czy abomką po ogarnięciu mogę wykonać ruchy przymusowe ?
@szaszej to jakim klejem sklejałesz abomke ? Bo trudno albo w ogóle się nie da
jak kleje chematicem.
Deska pisze:Wiem Wiem ja już dużo skleiłem modeli właśnie klejem Chematic i próbowałem czasmi je rozklejać ale wszystkie moje starania poszły na nic
Ojj trudno kupię tą abominacje i skleje ją według mojego uznania a jak puźniej jej nie będę mógł pomalować będzie szara hih.
pÓźniejDeska pisze:[...]uznania a jak puźniej jej nie będę mógł[...]