Pre Silesian 2800 Vanaheim Kraków 8.09.12
- Paraszczak
- Falubaz
Re: Pre Silesian 2800 Vanaheim Kraków 8.09.12
@michał
To nie poziom się wyrównał...to dziwne progi (220 przy 2800 porównując do 150 przy 2400??) spłaszczyły stawkę. Po pierwszej bitwie na 6 z 8 stołów były wyniki oscylujące w granicach remisu...Blood and Glory też wygenerował sporo wyników 10-10 i 11-9.
@Karpiu
Dzięki za Wiedźmy i Hydry! Piczki dały rade na bogato!
@Leoh
Masz szczęście jamochłonie że się wkradł błąd. Można założyć, że nie byłeś ostatni.
@wszyscy
Dzięki za fajne bitwy (ukłon dla Fluffa - mega ciężka macha, a zachowanie na wysokim poziomie). Krótki raport w dziale DE za kilka dni.
To nie poziom się wyrównał...to dziwne progi (220 przy 2800 porównując do 150 przy 2400??) spłaszczyły stawkę. Po pierwszej bitwie na 6 z 8 stołów były wyniki oscylujące w granicach remisu...Blood and Glory też wygenerował sporo wyników 10-10 i 11-9.
@Karpiu
Dzięki za Wiedźmy i Hydry! Piczki dały rade na bogato!
@Leoh
Masz szczęście jamochłonie że się wkradł błąd. Można założyć, że nie byłeś ostatni.
@wszyscy
Dzięki za fajne bitwy (ukłon dla Fluffa - mega ciężka macha, a zachowanie na wysokim poziomie). Krótki raport w dziale DE za kilka dni.
i w najgorszej opcji: ten co wygrał rzut, a stracił prawo do rozpoczęcia bitwy gdy przeciwnik rzuca 6, jest dopiero w hard choko. I wcale nie mówię, że tak nie miałem -.-.
WE na takie zasady, nie mówię już punkty mają w hu hu pod górkę...
Poza tym wciąż istnieje opcja turnieju w Szczawnicy, niestety z przyczyn osobistych wcześniejszy termin 15/16 IX odpada - zostaje 22 IX, bądź przerzucamy to na październik, i pre kolejnego majstera? Osobiście nie liczę na wielka frekwencję, ale i na taka wypada mi sie przygotować
WE na takie zasady, nie mówię już punkty mają w hu hu pod górkę...
Poza tym wciąż istnieje opcja turnieju w Szczawnicy, niestety z przyczyn osobistych wcześniejszy termin 15/16 IX odpada - zostaje 22 IX, bądź przerzucamy to na październik, i pre kolejnego majstera? Osobiście nie liczę na wielka frekwencję, ale i na taka wypada mi sie przygotować

xYz
Takie same progi będą na Silesianie.
A co do scenariuszy to chyba lepiej wiedzieć co nas czeka no nie?
A co do scenariuszy to chyba lepiej wiedzieć co nas czeka no nie?

Wisła Kraków.
Optuję za październikiem.Gremlin pisze:i
Wisła Kraków.
mi nawet bardziej pasuje.Sevi pisze:Optuję za październikiem.Gremlin pisze:i
Poznań - mniejsze punkty, większy light przy graniu.
Turniejowa opcja:
jedno, czy dwu-dniowa?
xYz
http://www.sopata.szczawnica.net/galeria.htm
pokoje 2-5cio osobowe z lazienka i TV
do dyspozycji mamy grill, ew. mozliwośc wyżywienia (obiad 2 daniowy) w mocno preferencyjnej cenie, podobnie jak i nocleg.
Dodatkowo w opcji sauna,basen,jacuzzi.
Wieczorem impreza przy grillu, (ew. ognisko - tak gdzie ostatnio, nieopodla mego przybytku - 2km od miejsa turnieju), badź tez można udać sie do jakiejś w miare kulturalnej knajpy - 700m.
do dyspozycji mamy grill, ew. mozliwośc wyżywienia (obiad 2 daniowy) w mocno preferencyjnej cenie, podobnie jak i nocleg.
Wieczorem impreza przy grillu, (ew. ognisko - tak gdzie ostatnio, nieopodla mego przybytku - 2km od miejsa turnieju), badź tez można udać sie do jakiejś w miare kulturalnej knajpy - 700m.
xYz
Gremlin pisze:http://www.sopata.szczawnica.net/galeria.htm
Ja na pewno będę
Ja będę pod warunkiem ze siądzie mi termin 

Wisła Kraków.
porozmawiajmy zatem o dogodnym terminie, pierwsza połowa października przypuszczam wchodzi w gre, gdyz terminaz masterowy mozy byc dość napięty teraz (średnio master co 3 tygodnie).
7 X czy 14 X?
7 X czy 14 X?
xYz
20-35zł/osDydu pisze:Jaka cena za nocleg w pokoju 2 osobowym?
moze wpadlbym z zona i corka.
Wiecej będe wiedział, dopiero po ustaleniu konkretnego terminu.
Ponad to zalezy mi własnie, aby turniej ten miał charakter taki "prorodzinny"/"przyjacielski", aby kazdy mógł zabrać ze soba osobe towarzyszącą, o ile zechce, a ta nie bedzie sie nudziła gapiąc na X osób posówających plastikowe ludki, tylko zoorganizuje sie jej czas - bo naprawde jest gdzie

Termin chciałbym, ustawić jak najbardziej dogodny głównie dla środowiska krakowskiego - raczej z wiadomych względów.
xYz
-
- Mudżahedin
ja chyba pojadę do Bielska, tyle że z Żywca i tam też wrócę