WoCh Grześka - up 2014.06.24 chaos ogryns captain
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: WoCh Grześka - up 2012.09.16 Duży
Kupiłem go nie aż tak drogo, bo coś za 140 zł - 150 złociszy bodajże. Ale był w katastrofalnym stanie - zaciaprany jakąś olejną chyba farbą. Jedyny plus - że był kompletny. Trochę mi zeszło żeby go dostać do stanu używalności (Dettol pomógł, ale nie za jednym razem). Przyjemnie jest potem wspomnieć, co było przed malowaniem - człowiek wyzbywa się kompleksów .
Co do porównania z Raksem - dzięki wielkie, ale jest ono mocno na wyrost. Jestem wielkim admiratorem malowania Raksa i wiem, ile mnie jeszcze czeka ćwiczeń, by osiągnąć jego obecny poziom Mam szanse go dojść, jakby na 10 lat całkiem rzucił malowanie .
Co do porównania z Raksem - dzięki wielkie, ale jest ono mocno na wyrost. Jestem wielkim admiratorem malowania Raksa i wiem, ile mnie jeszcze czeka ćwiczeń, by osiągnąć jego obecny poziom Mam szanse go dojść, jakby na 10 lat całkiem rzucił malowanie .
- Brushlicker
- Falubaz
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Podoba mi się
JochnyWalker pisze:Zgadzam się, technicznie mu ustępujesz. Ale kocham Twój styl każdą tkanką mojego ciała. Przypomina początki VIedycji
Ja tam wolę właśnie taki oldschool. Ctan jest oczywiście super mistrzem ale jego malowanie mnie nie odpowiada. Jest zbyt abstrakcyjne a ja jestem tradycjonalistą. Tak czy inaczej gratuluję talentu i pasji Greg!
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Świetny. Jedyne co mi przeszkadza to te pryszcze wielkości paznokcia.
@MlSlEK E ten z bebechem też jest spoko. Co jak co, ale gigantów GW zawsze robiło porządnych. Modele niepraktyczne( przynajmniej 7 i 8 ed) ale styl trzymają.
@MlSlEK E ten z bebechem też jest spoko. Co jak co, ale gigantów GW zawsze robiło porządnych. Modele niepraktyczne( przynajmniej 7 i 8 ed) ale styl trzymają.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jaki gostek, takie pryszczekubencjusz pisze:Świetny. Jedyne co mi przeszkadza to te pryszcze wielkości paznokcia.
- rudobrody79
- Falubaz
model wbija w ziemię a malowanie w Twoim wydaniu - miodzio
ciekawe dobrałeś kolory do jego ubranka. ŚWIETNA ROBOTA
ciekawe dobrałeś kolory do jego ubranka. ŚWIETNA ROBOTA
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wrzucam kolejną szóstkę maruderów. Nie bardzo mam teraz czas na malowanie, więc idzie mi wolno, jak flaki z olejem, ale coś tam zawsze się popchnie do przodu :
Wyglądają bardzo w porządku, nawet pomimo rozmytego zdjęcia pleców To są oryginalne modele, czy je jakoś przerabiasz? No i czy to ma być oddział z GW, czy z flailami?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Trzymają poziom jak zawsze Wrzuć jakieś foty całego oddziału, ciekaw jestem jak się to w klocku prezentuje
Skaven: W/D/L 2/0/1
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Myth - modele są oryginalne - nic w nich nie przerabiam, bo mi szkoda modeli. Jako że raczej nie gram w turniejach, nie zależy mi na wysiwygu - wolę regimenty z różnorodną bronią, bo są sporo ciekawsze . Poza tym - jak będę potrzebował flaile - ustawię w pierwszych szeregach flaile, jak co innego, to ustawię co innego. Imho modele są duzo fajniejsze od obecnych plastików, więc robię metalowy regiment. A że mam już 20 plastikowych pomalowanych, to staram się utrzymać zbliżoną kolorystykę. Jak będzie trzeba mi z 50 szt. - to się je pomiesza i szlus .
Andrut - jak domaluję resztę, którą mam ( jeszcze 11 szt.), to wtedy wrzucę całość. A że nie maluję regularnie i nie zawsze w kolejności, to może się coś innego jeszcze pojawić w międzyczasie. Ale jak już będą wszyscy - wrzucę cały regiment
Sorry za fotki, ale tylko takie zrobiłem, zanim wysiadły mi akumulatorki...
Andrut - jak domaluję resztę, którą mam ( jeszcze 11 szt.), to wtedy wrzucę całość. A że nie maluję regularnie i nie zawsze w kolejności, to może się coś innego jeszcze pojawić w międzyczasie. Ale jak już będą wszyscy - wrzucę cały regiment
Sorry za fotki, ale tylko takie zrobiłem, zanim wysiadły mi akumulatorki...
Rewelacja, też nie mogę się doczekać całego oddziału. Same figurki sporo fajniejsze od obecnych plastików.
Mój blog: http://aandrze1.blogspot.com/
- Lord Michaelos
- Warzywo
Naprawdę kapitalne marudy! Aż miło popatrzeć
"Czas na odrobinę chamstwa i brutalności"
Bardzo fajnie wyglądają. A podstawki z kory robiłeś?