Tym, którzy sami malowali armie polecam zapoznanie się z tematem o turnieju malarskim na DMP: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=11553

Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Hmm trudno okreslić po takim e-mailu kto jest kapitanem. Założyłem że pierwszy podany gracz.thurion pisze:u nas kapitanem jest Młody nie Ptasznik, chyba ze wytluszczenie to cos innego12. Snot
Snot Alpha
Tomasz Ptasznik
Adrian "Chory" Choromański
Łukasz "Thurion" Łuczyński
Karol "Młody" Pietrowicz
Adam "Rzymek" Rzymowski
Siemano:). Zgłaszam nas żeby nie było potem że miejsc zabrakło:P.
Tomasz Ptasznik -
Adrian "Chory" Choromański -
Łukasz "Thurion" Łuczyński -
Karol "Młody" Pietrowicz -
Adam "Rzymek" Rzymowski
o to mi wlasnie chodziloszafa@poznan pisze:Jeśli jest taka powszechna wola i nikt nie ma nic przeciwko to chciałbym równiez zasugerowac ujawnienie armii - coby można było juz pokminic i pokombinować nad taktyką
uczciwiej byloby gdyby armie zostaly ujawnione wszystkie razem np 27mego sierpnia rano, ale tez jestem za ujawnieniemszafa@poznan pisze:wiem. i rok w rok były juz przy zapisach ujawniane armie i nikt sie nie burzył ani nie sprzeciwiał, wiec fajnie by było gdyby i tym razem tak było
- Twój WS?
- Tak
a rozpiski od Silesian Extremists dotarly?wyslane byly kilka dni temu a nie dostalismy zadnego potwierdzeniaBOGINS pisze:Nowe drużyny dodane.
Pragnę przypomnież że nie wszystkie drużyny przysłały rozpy. Macie na to naturalnie jeszcze ooło 11 dni, jednakże sami o tym pamiętajcie! ja tam przypominać nie będę
Przypominam również o podawanie nazw klubu!!! i drużyn!!!
To moim zdaniem niewiele zmieni i nie jestem zwolennikiem dawania dodatkowych punktów za rozpiskę na DMP, no nie wiem. Na wprowadzanie karnych też moim zdaniem za późno.b_sk pisze:A może zamiast takiego drastycznego rozwiązania tradycyjne punkty dodatkowe dla zgłoszonych w czasie, tudzież karniaki dla spóźnialskich?
Jesteście wpisani na stronę, więc raczej dotarły. Jeśli nie dostaliście żadnego komentarza od Boginsa to albo jeszcze nie zdążył sprawdzić albo wszsytko okquas pisze:a rozpiski od Silesian Extremists dotarly?wyslane byly kilka dni temu a nie dostalismy zadnego potwierdzenia
- Twój WS?
- Tak
Wałkowane już tutaj kilka razy.quas pisze:w zasadzie mam tylko jeszcze jedno pytanie-czy mozna juz zjechac w piatek wieczorem? dla odmiany nie chcielibysmy jechac na DMP w srodku nocy
- Twój WS?
- Tak
chodzi ci o fakt, że np. horrory to gobliny pomalowane na czerwono i z dziwną łapką na za miast miecza/włóczni? Jestem temu przeciwny. Do pewnego stopnia tyczy się to każdej armii. Jesli jednak ktoś ładnie przygotuje witchki - skonwertuje coś, czy cos w tym stylu, to się zobaczy. W każdym razie odpadają Hydry z jakiś gumowyk zabawek itp.b_sk pisze:Mam pytanie do organizatorów. Czy dopuszczone będą śmiecio-DLe, śmiecio-VCty i śmiecio-DE? Bo przydałoby się wiedzieć, czy należy przygotować się na stężenie tych armii zdecydowanie wyższe niż normalnie występujące w naturze.
poprawimy.Wkradł się mały błąd, kapitanem drużyny Strefa Zero Luna Lane Squad jest Bartłomiej Stroiński a nie Łukasz Lubbe.