Mordheim
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Potwierdzam, to jest nałóg - robię [swoją] piątą, a chodzi mi po głowie kolejnaInkq pisze:A band można mieć nawet kilka

Dziś akurat 1 luty! No to trzeba włożyć buty

Jeno na naszym podforum raczej nie będzie aż tyle miejsca temu poświęcone, co na "dużym Playmini" w Galerii, bo jednak Galeria to Galeria, a Mordheim to nie tylko figurki

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ushabti pisze:Jak wrzucicie w to makiety, to wchodzę. Będę musiał nauczyć się robienia wyraźnych zdjęćGaleria to Galeria, a Mordheim to nie tylko figurki
To gdzie mam podpisać?
A właściwie czemu nie możesz zaprezentować swoich makiet ot tak poza jakimiś konkursami? Chętnie obejrzęjam pisze:a motywacja do robienia band wszystkim by się przydała

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Bardzo mi się podoba Twoja inicjatywa - może rozrusza trochę i zmobilizuje do działania mordheimowych graczy
!

Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

-
- Kretozord
Jestem za!
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Hyhy, tylko ja nie wiem, co zrobię
Nie mam aktualnie na zbyciu młodzików. Dregi już prawie gotowe - na tyle, że nie podejdą pod okres "luty 2008", pozostaje Kislev, ale tu figurek nawet jeszcze nie mam, a miesiąc jest krótszy niż inne. Może zajmę się bandą, która mi teraz po głowie chodzi? Ale też figurek nie mam... zobaczy się - fajnie by było też coś wystawić 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Po nieomal dwumiesięcznej przerwie e-zin "Letters of the Damned" powraca w piątej odsłonie (a przyznam, że już zwątpiłem, czy ujrzymy jeszcze nowy numer):
http://redclawgaming.com/cs/files/11/le ... y4161.aspx
http://redclawgaming.com/cs/files/11/le ... y4161.aspx
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

hej. jako iz przymierzamy sie by rozpoczac kampanie. mam takie noobskie (czy jak to sie tam mowi) pytanie: henchmenow lepiej wystawic w grupie czy pojedynczo (na przyklad ghoule) - generalnie chodzi o zdobywanie expa i ewentualne pozniejsze rekrutacje...
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Uważaj natomiast w późniejszych etapach kampanii, by liczebność doświadczonej grupki stronników nie spadła do niebezpiecznie niskiego poziomu, co by uniknąć sytuacji, gdy wszyscy po bitwie padną, a Ty stracisz weteranów (pamiętaj, że nowych, doświadczonych, możesz dokupywać, na specjalnych zasadach, tylko do istniejących grup; nowa grupa to start "od zera").

- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
W otchłaniach gogli znalazłem coś takiego:

BTW, czy jakiś wprawny i doświadczony użytkownik aplikacji graficznych dałby radę nieco "rozciągnąć" ten obrazek z prawej strony celem otrzymania rzutu z przodu, a nie z ukosa, jednakże tak, by nie zniekształcić za bardzo całości?

BTW, czy jakiś wprawny i doświadczony użytkownik aplikacji graficznych dałby radę nieco "rozciągnąć" ten obrazek z prawej strony celem otrzymania rzutu z przodu, a nie z ukosa, jednakże tak, by nie zniekształcić za bardzo całości?

Hak?! A dlaczego ten podpisowy znaczek w lewym górnym rogu kojarzy mi się z artworkami do Warhammera Online? Czyżby to tam próbowano wcisnąć Mordheim sprzed katastrofy tym obrazkiem? To mogłoby znaczyć, że w ogóle chcą nasze miasteczko umieścić w grze...