Harry the Hammer
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- GraveDigger
- Chuck Norris
@ Kol0 no ja tez nie wiem dlaczego;] moze dlatego ze za czaszka na tarczy jest fiolet na naramienniku, moze jakos to tak sie na fotach zlalo dziwnie:P
@ Mapet korek jest super, wypas i kul
@ Mapet korek jest super, wypas i kul
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- GraveDigger
- Chuck Norris
i wlasnie o to mi chodzilo, ten pan slusznie prawiRaptaparat pisze:Podstawce faktycznie brakuje koloru, ale przynajmniej nie odwraca uwagi.
tu sie pozwolę nie zgodzić bo moim zdaniem to ona przyciąga uwagę bijąc po oczach "chamskim" drybrush'em, monotonią jednego koloru, i niedokładnością w zagłębieniachGraveDigger pisze:i wlasnie o to mi chodzilo, ten pan slusznie prawiRaptaparat pisze:Podstawce faktycznie brakuje koloru, ale przynajmniej nie odwraca uwagi.
sorry za taka dosłowność.. nie chce nikogo urazić... ale jak ktoś tak maluje figurkę to powinien włożyć odrobinę serca w podstawkę
- GraveDigger
- Chuck Norris
spoko nikogo nie uraziles, a na pewno nie mnie w sumie to nawet sie ciesze ze w koncu ktos wywalil mi jakas konkretna krytyke ;] Popatrzy prawdzie w oczy watpie zeby kiedykolwiek chcialo mi sie malowac podstawke z korka inaczej niz drybrushem, co do koloru to taki mial byc zeby podstawka byla ciemna i stonowana, zeby troche uspokoic calosc, bo harry wydaje mi sie strasznie oczojebny, no i miala byc taka... "chaosowa". A pozatym to jak juz skonczylem sam model to tak mi sie nie chcialo malowac ze szok, wiec podstawke odwalilem na szybko zeby miec to w koncu skonczone, zawsze tam mam ;]Mapet pisze:tu sie pozwolę nie zgodzić bo moim zdaniem to ona przyciąga uwagę bijąc po oczach "chamskim" drybrush'em, monotonią jednego koloru, i niedokładnością w zagłębieniachGraveDigger pisze:i wlasnie o to mi chodzilo, ten pan slusznie prawiRaptaparat pisze:Podstawce faktycznie brakuje koloru, ale przynajmniej nie odwraca uwagi.
sorry za taka dosłowność.. nie chce nikogo urazić... ale jak ktoś tak maluje figurkę to powinien włożyć odrobinę serca w podstawkę
pozdrawiam;]
Cudeńko !
Jedna prosba tylko - obrob fotki wedlug zalecen z przyklejonego w tym dziale tematu:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=4061
Jedna prosba tylko - obrob fotki wedlug zalecen z przyklejonego w tym dziale tematu:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=4061
Mimo, że NMM na Harrym jest bardzo dobry to wykonany został w do bólu standardowy sposób. Więc, dobrym pomysłem było by przeczytać jeden czy dwa poradniki z miliona dostępnych w internecie.Super figsa! Naprawdę zajebiaszczy ten NNM! Grave plz napisz mi jak ty tak malujesz tego NMM, bo jest po prostu boski!!
Jak człowiek pyta się Ciebie o drogę w Twoim mieście to pokazujesz mu policjanta albo informację turystyczną czy mówisz co i jak?
Wiecie co? Jak na osoby które potrafią malować brakuje Wam jednego - uczynności. Może tak czasami potraktować kogoś łagodniej i dać linka, np. takiego:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=31856#31856
?
Zabolałoby? Nie.
Pomogło? Tak.
Ale wy wolicie używać sarkazmu jako odpowiedzi. Panowie, z nas trzech to ja powinienem być wredny bom moderator.
F.
-
- Kretozord
Ty jesteś tym policjantem
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
podoba mi się:)
mam natomiast parę uwag-detali;)
-chyba trochę nie z tej bajki ten fiolet, obeszłoby się bez niego spokojnie.
-kolor skóry nie do końca do mnie trafia ale to mój punkt widzenia;)
-płaszcz mógłby dostać jeszcze małe rozjaśnienie bo odstaje od reszty pod tym względem.
-fotki mogłeś przyciąć i dać lepsze zbliżenia bo niezły model i szkoda że nie można się nim bardziej nacieszyć;)
-a i jeszcze małe zastrzeżenia do podstawki która troszkę po macoszemu chyba potraktowana i ciut się zlewa z ciemnym metalikiem. za to czaszki fajnie wyglądają:)
-poza tym to fajny pomysł na tarczę, ładnie kontrastują złoty i srebrny ze sobą. do tego ładna soczysta czerwień, klasyczna kolorystyka ale w tym wydaniu świetnie działa:)
mimo uwag wymiata;)
mam natomiast parę uwag-detali;)
-chyba trochę nie z tej bajki ten fiolet, obeszłoby się bez niego spokojnie.
-kolor skóry nie do końca do mnie trafia ale to mój punkt widzenia;)
-płaszcz mógłby dostać jeszcze małe rozjaśnienie bo odstaje od reszty pod tym względem.
-fotki mogłeś przyciąć i dać lepsze zbliżenia bo niezły model i szkoda że nie można się nim bardziej nacieszyć;)
-a i jeszcze małe zastrzeżenia do podstawki która troszkę po macoszemu chyba potraktowana i ciut się zlewa z ciemnym metalikiem. za to czaszki fajnie wyglądają:)
-poza tym to fajny pomysł na tarczę, ładnie kontrastują złoty i srebrny ze sobą. do tego ładna soczysta czerwień, klasyczna kolorystyka ale w tym wydaniu świetnie działa:)
mimo uwag wymiata;)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Fanatyk, proszę Cię. Jak ktoś zadaje 100 raz to samo pytanie albo pyta na ile Space Marine trafia drugiego Space Marine nie można odpowiedzieć sarkazmem ? Używanie google/CMoN/wyszukiwarki na forum nie boli i czym prędzej ludzie się tego naucza tym lepiej dla nas i dla nich.Jak człowiek pyta się Ciebie o drogę w Twoim mieście to pokazujesz mu policjanta albo informację turystyczną czy mówisz co i jak?
Wiecie co? Jak na osoby które potrafią malować brakuje Wam jednego - uczynności. Może tak czasami potraktować kogoś łagodniej i dać linka, np. takiego:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=31856#31856
?
Zabolałoby? Nie.
Pomogło? Tak.
Ale wy wolicie używać sarkazmu jako odpowiedzi. Panowie, z nas trzech to ja powinienem być wredny bom moderator.
F.
Wiem, że od dziecka chciałeś być kimś ważnym i teraz korzystasz z tej namiastki władzy jaką daje moderatura na forum, ale do cholery nie wycinaj części moich postów, ani nie kasuj ich jeśli nie musisz.
Jak będziesz chciał skasować tego posta, to po prostu przenieś go do PiM.
Tak, starszne z nas chamy. Jedziemy wszystkich od gory do dolu - dodepczemy nawet trupa. Nikomu nie pomagamy i nie odpowiadmy na pytania. Nasze komentarze sa tak przenikliwe i ostre, ze posel Kurski moglby sie od nas uczyc. Prawdziwi bad boys.Fanatyk pisze: Wiecie co? Jak na osoby które potrafią malować brakuje Wam jednego - uczynności.