Moderator: Ziemko
Po pierwsze trzeba by marnować moc engine na Bear's Anger aby mieć Lore of Beasts czy to opłacalne? Moim zdaniem nie bardzo.PapaProtoss pisze:A czy wiecie jak u naszych lizaków otrzymać istotę o statach podobnych do star dragona za jedyne 135 pkt? Wystarczy jedynie na Veterana z Hide of The Cold Ones (fear, +1 T, +2 as, stupidity) użyć Bear's Anger z Lore of Beasts. Efekt? 5WS, 7T, 7S, 7A
Bolą tylko 2 woundy, no ale wszystko ma swoją cenę ^^
BTW czy Carnosaur daje +1 as?
To chyba Ty poczytaj podrecznik przyjacieluParravon pisze:Jak byś czytał podręcznik to byś wiedział że engine ma 3 moce do wyboru a jedną z nich jest "The Arcane Configuration"
dzięki której skinek zna jednego wybranego lora do końca tury a wszystkie czary są tańsze o jeden.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Nie te pomysły podsyła mi twoja staraPapaProtoss pisze:Parravon, Kapitan Chaos Tobie te pomysły podsyła?
Nikt niema +1, tylko prog wyjsciowy kazdego czaru z wybranej domeny jest o 1 łatwiejszy dla każdego maga posługującego się ta domenaJasif pisze:To chyba Ty poczytaj podrecznik przyjacieluParravon pisze:Jak byś czytał podręcznik to byś wiedział że engine ma 3 moce do wyboru a jedną z nich jest "The Arcane Configuration"
dzięki której skinek zna jednego wybranego lora do końca tury a wszystkie czary są tańsze o jeden.skinek zawsze uzywa lore of heavens, a moc "arcane configuration" daje mu tylko + 1 do casta z wybranej lory, a nie ze zna cala lore
![]()
pzdr
To następnym razem czytaj a nie zerkaj.Nie wyssałem tego z palca tylko źle zerknąłem na opis "Hide of The Cold Ones"
A myślałem ze Kapitan Chaos to meżczyznaNie te pomysły podsyła mi twoja stara
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.