No, ale to już tam mój przypadek

Coś w tym jest hehe.
Pozdro

edit: Ale jak słysze HWDP, czy JP na 100% to... Ehh.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Skaven pisze:
Co do nastoletnich metali i dresików to zawsze tak bylo jest i będzie, niestety na koncertach punkowych też to się przewija, 16-tki w farbowanych na czerwono włosach z koszulką "punx not dead" i już jest lans![]()
Wiadomo, że jest sporo. Małpa nielegal chyba wydał? Jak słuchałem to słabego kawałka jego nie słyszałem.Dawid pisze:Ludzie rap nie umarł z Magikiem xD. Pod wzgledem technicznym(teksty, flow, bity, rymy) wybił się w górę.
Nowa płyta Gurala na mega patencie, Brudne serca- niszczyciele, nowa płyta Rahima- ekstra, Eldo- zawsze się wybijał rozkminami i inteligencją, Lukatricks i jego producenckie Czarne Złoto- gigant, nikt nie mówi o LUC-u?, który z pogranicza rap robi również, ale nieco alternatywny, Małpa- zniszczył ostatnio.
Dalej wymieniać?Każdy skład/raper na poziomie. Ostry swoją drogą, ale mi się przejadł.
PS. Nie wspominam o klasykach, bo to było powiedziane
PS. 2. Łona... gwałciciel tekstowy, storytellingi najlepsze, humor i puenty nikt lepszej nie ma.
PS. 3. Amerykański rap odstaje, bo to stolica tego gatunku! francuski też dobry.
No wtedy zacząłem słuchać rocka i pokrewnychZiemko pisze:Dawid no niestety ja przestalem totalnie sluchac polskiego hh w momencie pojawienia sie mezo i komercjalizacji sceny. Bywaja obecnie jakies nawet spoko kawalki, ktore kuzyn mi podrzuci, ale to nie jest to co bylo kiedys. PRzynajmniej w moich oczach.
No tak, bo najlepsze jest bleeeeeeeee pijmy krew baranków!!!!Varinastari pisze:Nie jęczeć mi tu. Ostatnia płyta bełthemota jest nawet nawet.
Ad rem. HH to słabizna jakich mało. Ni to melodyjne, ni lirycznie potężne. Nie lubię tej muzyki. Kojarzy mi się z mc terminatorem.