Cień Ducha886 i afer widłowych
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Cień Ducha886 i afer widłowych
o mnie napisal tyle (jesli dobrze zrozumialem narzecze, ktorym sie posluguje), ze pracuje w GW, administruje BP (co akurat nie do konca jest prawda - bycie administratorem a administrowanie to zasadnicza roznica, w czym niewatpliwie poprze mnie Tomash ) i ze moze dac moj adres mailowy.
na DD zarejestrowany nie jestem, wiec trudno tu mowic o demaskowaniu
na DD zarejestrowany nie jestem, wiec trudno tu mowic o demaskowaniu
"I fart in your general direction"
tekst o odciętym łbie kucyka na pościeli o poranku -
szacunek
rok temu mielismy na tym forum stado, niczym bydło - wyło tupało, najglośniej pewien ż34 zamiast cwiczyc przed turniejem polityką się emocjonował i zarobil na ksywe
teraz cisza niczym pedofile w wiezieniu - "bo w waszym liberalizmie oraz szacunku dla lewicy nie o to chodzilo"
teraz wszyscy - czy tego chcemy czy nie - łączymy się "w bulu" - i to bynajmniej nie z powodu "Japoni"
ile razy można wszystko spierdolić i liczyć że krzyk o złych kaczkach to przesłoni
jak widać może właśnie przez jeszcze kilka kadencji komuś opłaca się mieć - zombie nerdów w narodzie
Irlandie mamy jak sam...
szacunek
żeby taki spoko człowiek jeszcze teraz tak pier.l.... - toż już nawet małolaty na facebooku wiele miesiecy temu się wyłączyły ze stron poparcia...syrius pisze: sorry, ale może obrażę kogoś jednak jest to dla mnie działanie PISo spiskowca szukającego powodu by tylko się posprzeczać
rok temu mielismy na tym forum stado, niczym bydło - wyło tupało, najglośniej pewien ż34 zamiast cwiczyc przed turniejem polityką się emocjonował i zarobil na ksywe
teraz cisza niczym pedofile w wiezieniu - "bo w waszym liberalizmie oraz szacunku dla lewicy nie o to chodzilo"
teraz wszyscy - czy tego chcemy czy nie - łączymy się "w bulu" - i to bynajmniej nie z powodu "Japoni"
ile razy można wszystko spierdolić i liczyć że krzyk o złych kaczkach to przesłoni
jak widać może właśnie przez jeszcze kilka kadencji komuś opłaca się mieć - zombie nerdów w narodzie
Irlandie mamy jak sam...
FOADSzaman pisze:bycie administratorem a administrowanie to zasadnicza roznica, w czym niewatpliwie poprze mnie Tomash
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Kij z jego narzeczem , on głosi słowo trolle o stylu gry w Polandii .
Panowie ale nikt się nie przejął waszymi i jego doniesieniami.
Panowie ale nikt się nie przejął waszymi i jego doniesieniami.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Mistrz troll spamu powrócił o kurna i to w jakim satanistycznym stylu czyli AVE .
I chyba teraz robi sobie z nas jaja .
http://www.dakkadakka.com/dakkaforum/po ... 203.page#0
I chyba teraz robi sobie z nas jaja .
http://www.dakkadakka.com/dakkaforum/po ... 203.page#0
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Pewnie się spryciarz jakoś zabezpiecza przed pozwami o bezprawne używanie loga , w końcu jest dla nich jak wrzodna dupie miesiąc jest spokój a potem on zbiera od nowa.Artein pisze: A jak zgrabnie powycinał wszystkie loga GW, WFB i Citadel.
Ale teraz mają burze mózgów co tam jest napisane na końcu co to za symbol o, ja pierdole ale jaja .
A teraz jeszcze to znalazłem na Cytadeli on rozpoczął nalot dywanowy.
http://www.cytadela.pl/modules.php?name ... ic&t=29586
"A może po prostu to jest jakaś sekta albo tajemne stowarzyszenie które żeruje na graczach i w ten sekretny sposób przekazuje sobie informacje. "
O.o Są pewne granice. Koleś na pewno żartuje, bo nie wierzę że ktoś mógłby być tak głupi. Przekazywanie informacji poprzez pudełka z plastikowymi figurkami.
O.o Są pewne granice. Koleś na pewno żartuje, bo nie wierzę że ktoś mógłby być tak głupi. Przekazywanie informacji poprzez pudełka z plastikowymi figurkami.
albo to moher. Nawet jakbym ja żartował, to nie na wszystkich forach jakie mi wpadną w rękę
Dla wszystkiego co żyje i na drzewo nie ucieka.Artein pisze:Niby dla kogo?
Oj tak tak i czekam kiedy dostanę moje widły z milicji od Szamana .Artein pisze:I tak wszyscy wiemy, że to Ty jesteś Duchem. Słaby z Ciebie troll, oj słaby.
Litości ile razy mogę to powtarzać ja nie jestem duchem , ja tylko mam trochę podobne do niego zapatrywania i to wszystko.
Bo gdybym był nim to już dawno bombardował bym to forum swoistego rodzaju wypocinami, Hell Ave idę lepić figurki z siarki.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Może ciut zmądrzałeś i nie chcesz bana zarobić
chlopak moze miec racje.proste szykują coś innego niż podwyżka cenny czy wprowadzenie nowego materiału , tylko ciekawe co to może być.
teraz przy zakupie jakiegokolwiek pudelka trzeba bedzie podpisac cyrograf i oddac GW nie tylko pieniadze ale i dusze
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Doprawdy zobacz jego obecne wyczyny , czy on zachowuje się jak ktoś kto unika Bana.krystian1wielki pisze:Może ciut zmądrzałeś i nie chcesz bana zarobić
Mnie osobiście zastanawia tylko jedno ,czy on to wyciął ,czy może naprawdę producent <GW>