Z chęcia poczekam az wypuszcza te jaszczurki

Moderator: Yudokuno
i jak tu nie kochać demonówKlops pisze:a psy są świetne na krasie.
raz widziałem jak 6 z BSB z D3 do kombatu lał się przez 6 tur walki z longami od przodu i hamkami z boku.
Z tego co wiem tak własnie się robi. Na fotkach nowych HE z GD widać obok siebie modele tych samych figurek normalnej wielkości i większe.Jonas pisze:Mam tylko pytanie - czy w procesie twórczym robi się model najpierw w dużej skali?
W tym momencie zawsze zostaje allegroShenq pisze:Ciekawe czy rycerzy też zmienią, ci z 6ed są bardzo fajni i boję siuę ze mogą ich schrzanić jak to zrobili z shadow warriorami od HE
raz widziałem jak 6 z BSB z D3 do kombatu lał się przez 6 tur walki z longami od przodu i hamkami z boku.
Tak czy siak moim zdaniem nie byliby często wystawiani. Od HE jednostek i tak by po dupie dostawali.Bit pisze:mi najbardziej zależy na mojej ulubionej piechocie - czyli katach. Mogli by im zmniejszyć save'a o 1 do 4+, dodać drugi atak, zostawić killing blowa i zostawić koszt punktowy to by je o wiele bardziej ugrywalniło
Spoko, ale BG i tak ma eternal hatred już teraz. No i nie zapominajmy, że ASF to zasada bez wad, a hatred wymusza gonienie pokonanego przeciwnika, co często jest niebezpieczne dla goniącego.Ruszkol pisze:W jednym z wątków na forum Warseer'a padł cytat z rozmowy z Alessio gdzie tenże twierdzi iż DE dostaną hate'a na wszystko.... - to byłaby dobra odp na HE ASF...