P.S. I wcale nie chodzi o stosowanie utartych schematów, bo ich już na turniejach jest dość
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A, dzieci Papy Nurgla, rozpiska na 9?Wojtku pisze:Te gnijące![]()
Póki co ciężko jakiś termin znaleźć, zwłaszcza że część graczy studiuje, a część się jeszcze uczy - niestety ferie zimowe studenci warszawscy kończą akurat, jak uczniowie zaczynają. A wcześniej sesjaWojtku pisze:A tak wyjatkowo paskudnie zmieniając temat, robicie jakiś turniej w stolicy może jakoś niedługo?:D
Skaven Clan Eshin
1 Assassin Adept @ 137 GC
Free Dagger; Sling; Throwing Stars; Weeping Blades (x1); Helmet
1 Black Skaven @ 52 GC
Free Dagger; Sling; Halberd (x1)
1 Black Skaven @ 52 GC
1 Eshin Sorcerer @ 57 GC
1 Night Runner @ 25 GC
Free Dagger; Sling; Club (x1)
1 Night Runner @ 25 GC
1 Verminkin @ 25 GC
1 Verminkin @ 25 GC
1 Verminkin @ 25 GC
1 Verminkin @ 25 GC
3 Giant Rats @ 45 GC
Warband Rating: 109
Number of models: 13
Total Warband Cost: 493
Co nie znaczy, że zawsze będą mordować, miałaś pecha i tyle. Nie mów, że od tamtej pory boisz się małych myszek:PSkavenblight pisze: Tylko, że zagryzły mi mutanta i zdjęły wound z Possesseda [i nie weszła im rana z blackblooda] na Falkonie
Zwłaszcza jak są białe, a ja wypiję za dużo PerełekMotor pisze:Co nie znaczy, że zawsze będą mordować, miałaś pecha i tyle. Nie mów, że od tamtej pory boisz się małych myszek:P
No co Ty Motorku? Halabarda na blacku - jednym, fakt, bo lubię urozmaicone rozpiski - to dla mnie mus. Nigdy nie wiadomo, kto stanie po drugiej stronieMotor pisze: Halabardy na Blackach to też IMO głupota, odbieranie ataku kosztem zwiększenia siły do 5, 4 na początku im wystarczy, nie wejdzie Ci atak i leżą i kwiczą.
Warlock faktycznie jest dobry do masówek, bardzo wzmacnia swoimi zaklęciami. Chociaż gorzej, jak dojdzie do walki, bo biedaczek to plewa.Motor pisze:Uciułaj parę GC na Warlocka i wtedy wyjdzie Ci standardowa 13 skaveńska
Ale są tanie jak barszcz a mają szanse całkiem porządnie komuś dojechac. Generalnie są po to, by trzymać w zwarciu ofiary do momentu aż któryś z przypakowanych gryzoni nie dobiegnie z pomocą. Dodatkowo zbieraja na siebie ostrzał i ogole są świetnym mięsem armatnim.Ja bym sobie odpuścił giant raty, najczęściej to one schodza pierwsze
Trudno, coś za coś.Halabardy na Blackach to też IMO głupota, odbieranie ataku kosztem zwiększenia siły do 5, 4 na początku im wystarczy, nie wejdzie Ci atak i leżą i kwiczą.
Shurikeny, zważ, mają 6 cali zasięgu, proca zaś 18. Czasem konieczne będzie ustrzelenie czegos z wiekszej odleglosci.Co do rozpy po co na Assassinie proca i gwiazdki? Bezsensu jak dla mnie, albo jedno albo drugie.
Warlocka mozna by wcisnąć zamiast szczura i Asasynowi miast weeping blade'ów, procy i gwiazdek dac pazurki. Z drugiej najemnych postaci jeżeli mialbym juz kogos brac to chyba tylko Veskita po drugiej, moze trzeciej grze.Uciułaj parę GC na Warlocka i wtedy wyjdzie Ci standardowa 13 skaveńska
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
400totochtin pisze:Ale są tanie jak barszcz a mają szanse całkiem porządnie komuś dojechać. Generalnie są po to, by trzymać w zwarciu ofiary do momentu aż któryś z przypakowanych gryzoni nie dobiegnie z pomocą. Dodatkowo zbierają na siebie ostrzał i ogole są świetnym mięsem armatnim.Ja bym sobie odpuścił gigant raty, najczęściej to one schodzą pierwsze