![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ja chce już móc wrzucać zdjęcia na kompa i wrzucać nowe mp3 do mp3.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
To dopiero neologizm! Brzmi nieomal jak "ekofaszystowskie" ("das Hakenkreuz im weiBen Feld am dunkelgruenen Gruende").Tomash pisze: feminazistowskie
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Ja bym pobiła.Tomash pisze:Tydzień przemocy chyba mam.![]()
Dziś mało nie skułem baby w chińskim barze, która zapaliła fajka i nie chciała zgasić - pomimo próśb właścicielki oraz innych współjedzących, w tym moich, a na które to prośby odpyskiwała i ogólnie wk*.* wszystkich. Tylko jej budząca litość koleżanka (podobno z rakiem krtani) trzymając mnie za rękę wyprosiła "jeszcze dwie minutki i ona zabiera koleżankę". Pierwszy raz w życiu byłem tak blisko pobicia kobietyi wcale nie mam wyrzutów
Jestem pełna podziwu. Serio.Tomash pisze:Wczoraj natomiast miałem ochotę na losową, nieosobistą przemoc, tak po prostu, najlepiej wobec losowego typa napotkanego na wydziale architektury - z powodu frustracji wcześniejszym kilkunastogodzinnym klejeniem "bez końca" modelu projektu Marty.
A może się właśnie uspokoisz?Tomash pisze:Aż się trochę boję dziś na siłkę iść, bo jeśli tak mi testosteron skacze, to jeszcze naprawdę kogoś sflekuję
Bardzo mądre określenie. Za równouprawnieniem kryje się chęć zostania modliszką. Ostatnio przez dziesięć minut wyłem ze śmiechu jak usłyszałem takie stwierdzenie: "Gdyby mężczyźni rodzili dzieci, nie przeżyliby tego".Tomash pisze:"feminazistki"
Z WikipediiSamica (organizm żeński) - określenie osobnika płci żeńskiej u zwierząt, tzn. takiego organizmu zwierzęcego, który wytwarza komórki jajowe. Komórki jajowe definiowane są jako większe gamety, podczas gdy mniejsze gamety są wytwarzane przez samca (organizm męski).
Skavenblight pisze:No tak, ale niektórym kobietom zakodowało się w pamięci, że mężczyzna=hipochondryk, że najmniejszy ból go zabija i że on notorycznie umiera na przeziębienie - i takie tam bzdety, można poczytać w kobiecych pisemkach czy portalach.