Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

he he he he Obrazek

juz mam spearheada do deomonow .... wlasnie sklejam bloodlettersow

kurna jak ja nienawidze usowania tych moldow ze wszystkich czesci .... grrrrrrr

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Podstawka pod Beasty Nurgla to 4x4 ?? A pod Palanquina 5x5 ??

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

Epidemus - 5x5
Beast of Nurgle - 4x4
Fiend of Slaanesh - 4x4
Bloodcrusher of Khorne - 5x5

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Raptaparat pisze:Tomek, ale jest sie czym podniecac? Watpie zebys byl takim "fizycznym freak'iem" jak Ci naukowcy z projektu.
Jestem w trakcie pisania magisterki z fizyki właśnie. Rozważ jeszcze raz swoje zwątpienie ;)
Raptaparat pisze:Co udowodnienie istnienia jakichs bozonow Higgsa znaczy dla przecietnego obywatela Ziemi?
To samo co loty w kosmos. Czyli bezpośrednio guzik i kolejne wydatki. Ale pośrednio przekrocznie kolejnych barier, popularyzacja (trafienie z laboratoriów pod strzechy) zaawansowanych technologii itp. itd.
Nie wiem czy wiesz, ale to właśnie w CERNie powstała WWW - naukowcy wzięli tę nową i nieznaną szerzej amerykańską technologię pochodzenia wojskowego o dziwnej nazwie "Internet" i zachciało im się systemu łatwej wymiany informacji i dokumentów.

BTW, bozon Higgsa to "święty Graal" fizyki cząstek - jedyne czego fizykom wyraźnie brakuje do "domknięcia" modelu standardowego. A jego odkrycie może pomóc rozwiązać tajemnicę grawitacji, więc być może w konsekwencji np. napędy antygrawitacyjne.
Raptaparat pisze:Tak samo zwolennicy uruchomienia LHC jak i protestujacy maja racje, bo kazde odkrycie niesie ze soba oprocz korzysci, takze skutki oboczne. I ciekawe jest to co sie stanie tym razem.
Bez jaj - czemu ma coś się stać? CERN i jego akceleratory istnieją dziesiątki lat. Jak na razie nie przyniósł żadnych skutków ubocznych (a chodziło tam już kilka akceleratorów, łącznie setki eksperymentów), może poza wzmożonym poborem prądu, więc czemu teraz mają się jakieś pojawić?

Nauka staje się nową magią najwyraźniej :roll:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Mam nadwagę! Obrazek
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Tomash pisze: Jestem w trakcie pisania magisterki z fizyki właśnie. Rozważ jeszcze raz swoje zwątpienie ;)
Tego drogi panie nie wiedzialem, wiec chyle czola ;)
Tomash pisze: BTW, bozon Higgsa to "święty Graal" fizyki cząstek - jedyne czego fizykom wyraźnie brakuje do "domknięcia" modelu standardowego. A jego odkrycie może pomóc rozwiązać tajemnicę grawitacji, więc być może w konsekwencji np. napędy antygrawitacyjne.
This i approve! Latajace buty - hell yeah! :D
Tomash pisze: Bez jaj - czemu ma coś się stać? CERN i jego akceleratory istnieją dziesiątki lat. Jak na razie nie przyniósł żadnych skutków ubocznych (a chodziło tam już kilka akceleratorów, łącznie setki eksperymentów), może poza wzmożonym poborem prądu, więc czemu teraz mają się jakieś pojawić?
Mi sie w takich momentach przypomina rozszczepienie jadra atomowego. Moze zadnych bezposrednich skutkow ubocznych nie bedzie, ale po latach pewnie posrednie sie pojawia. Posiadanie watpliwosci miara zdrowego rozumu.
Tomash pisze:Nauka staje się nową magią najwyraźniej :roll:
Tym bardziej jest szansa na miscast ;)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

@Tomcio
Nie obrażaj ludzi z nadwagą, cieniasie :lol2: 8)

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Fanatyk, 100% racji! :D

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

A ja celem zrzucenia bebzona do diety dorzuciłem dziś bieganie (nie ma to jak przekonać się o żenadzie własnej kondycji po ośmiomiesięcznej przerwie ;) ) i jest fajnie :)
Plus na początek 15 pompek zaraz po przebudzeniu - zamierzam podbijać o jedną-dwie dziennie, tudzież 5 na tydzień.
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

A ja nie jestem w stanie robić pompek ani przewrotów itp. bo po złamaniu ręki, jakoś do d**py mi ją poskładali i jest krzywa.... jak się za 2 lata nie wyprostuje to mam powtórkę z rozrywki i łamanie...

Dziś egzanim z majcy....

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Motyl pisze: Dziś egzanim z majcy....
Za mało śpię. Przeczytałam "macicy".

:shock:

Łup, łup, łup!

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

eeeeeee......aaaaaaa.... yhy....

Zadanie wykonane, udało mi się na nim zasnąć :D

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

zuch

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

eh?

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

sponsored by lag...

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

co to jest majca?

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Matematyka, znana także jako matma albo k**** nauk.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Fanatyk pisze:Matematyka, znana także jako matma albo k**** nauk.
To wiele o Tobie mówi i tłumaczy.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Tomash pisze:
Fanatyk pisze:Matematyka, znana także jako matma albo k**** nauk.
To wiele o Tobie mówi i tłumaczy.
Jako humanistka nawet muszę przyznać rację Tomkowi.

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Czy ty tu widzisz jakieś głębsze sensy Tomash? Chyba już pÓjdę spać bo nie wiem o co chodzi.... znowu.... nei jestem niezwykłY? T_T

Zablokowany