Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Podstawka pod Beasty Nurgla to 4x4 ?? A pod Palanquina 5x5 ??
Epidemus - 5x5
Beast of Nurgle - 4x4
Fiend of Slaanesh - 4x4
Bloodcrusher of Khorne - 5x5
Beast of Nurgle - 4x4
Fiend of Slaanesh - 4x4
Bloodcrusher of Khorne - 5x5
Jestem w trakcie pisania magisterki z fizyki właśnie. Rozważ jeszcze raz swoje zwątpienieRaptaparat pisze:Tomek, ale jest sie czym podniecac? Watpie zebys byl takim "fizycznym freak'iem" jak Ci naukowcy z projektu.
To samo co loty w kosmos. Czyli bezpośrednio guzik i kolejne wydatki. Ale pośrednio przekrocznie kolejnych barier, popularyzacja (trafienie z laboratoriów pod strzechy) zaawansowanych technologii itp. itd.Raptaparat pisze:Co udowodnienie istnienia jakichs bozonow Higgsa znaczy dla przecietnego obywatela Ziemi?
Nie wiem czy wiesz, ale to właśnie w CERNie powstała WWW - naukowcy wzięli tę nową i nieznaną szerzej amerykańską technologię pochodzenia wojskowego o dziwnej nazwie "Internet" i zachciało im się systemu łatwej wymiany informacji i dokumentów.
BTW, bozon Higgsa to "święty Graal" fizyki cząstek - jedyne czego fizykom wyraźnie brakuje do "domknięcia" modelu standardowego. A jego odkrycie może pomóc rozwiązać tajemnicę grawitacji, więc być może w konsekwencji np. napędy antygrawitacyjne.
Bez jaj - czemu ma coś się stać? CERN i jego akceleratory istnieją dziesiątki lat. Jak na razie nie przyniósł żadnych skutków ubocznych (a chodziło tam już kilka akceleratorów, łącznie setki eksperymentów), może poza wzmożonym poborem prądu, więc czemu teraz mają się jakieś pojawić?Raptaparat pisze:Tak samo zwolennicy uruchomienia LHC jak i protestujacy maja racje, bo kazde odkrycie niesie ze soba oprocz korzysci, takze skutki oboczne. I ciekawe jest to co sie stanie tym razem.
Nauka staje się nową magią najwyraźniej
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Mam nadwagę!
Tego drogi panie nie wiedzialem, wiec chyle czolaTomash pisze: Jestem w trakcie pisania magisterki z fizyki właśnie. Rozważ jeszcze raz swoje zwątpienie
This i approve! Latajace buty - hell yeah!Tomash pisze: BTW, bozon Higgsa to "święty Graal" fizyki cząstek - jedyne czego fizykom wyraźnie brakuje do "domknięcia" modelu standardowego. A jego odkrycie może pomóc rozwiązać tajemnicę grawitacji, więc być może w konsekwencji np. napędy antygrawitacyjne.
Mi sie w takich momentach przypomina rozszczepienie jadra atomowego. Moze zadnych bezposrednich skutkow ubocznych nie bedzie, ale po latach pewnie posrednie sie pojawia. Posiadanie watpliwosci miara zdrowego rozumu.Tomash pisze: Bez jaj - czemu ma coś się stać? CERN i jego akceleratory istnieją dziesiątki lat. Jak na razie nie przyniósł żadnych skutków ubocznych (a chodziło tam już kilka akceleratorów, łącznie setki eksperymentów), może poza wzmożonym poborem prądu, więc czemu teraz mają się jakieś pojawić?
Tym bardziej jest szansa na miscastTomash pisze:Nauka staje się nową magią najwyraźniej
A ja celem zrzucenia bebzona do diety dorzuciłem dziś bieganie (nie ma to jak przekonać się o żenadzie własnej kondycji po ośmiomiesięcznej przerwie ) i jest fajnie
Plus na początek 15 pompek zaraz po przebudzeniu - zamierzam podbijać o jedną-dwie dziennie, tudzież 5 na tydzień.
Plus na początek 15 pompek zaraz po przebudzeniu - zamierzam podbijać o jedną-dwie dziennie, tudzież 5 na tydzień.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To wiele o Tobie mówi i tłumaczy.Fanatyk pisze:Matematyka, znana także jako matma albo k**** nauk.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: