...
Redukuje!

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Za ciepło? Nie. 89 w pasie, 84 w taliiLunn pisze:Co, za ciepło jednak na lato?
Nie no co ty.Tomash pisze:Panowie! Ja też.
W niedzielę był pierwszy trening. Bo sama dieta pomaga słabo
, więc dokładam siłówkę (żeby podbić metabolizm), jakieś 50-60 minut jak najbardziej obwodowych.
Aeroby ładnie fat palą i podkręcają metabolizm. Widziałem testy na sfd, koleś miał diete z bilansem na + 100-200. 2 razy w tyg HIIT, waga stała w miejscu a tłuszcz poleciał w dół. Poza tym kulturyści by ich nie robili w takim razie przed zawodami. Ale wiadomo, dieta najważniejsza.Tomash pisze:@TomCio: Aeroby i ich wpływ na odchudzanie to mit. Been there, done that. Popatrz na piłkarzy czy biegaczy długo- i średniodystansowych (nie mówię o wyczynowcach), wszyscy mają super kondycję, niezłe czasy i... brzuchole.
Właśnie czytałem, że najlepiej biegać w HIIT bo daje najlepsze efektyPatryk pisze:Panowie! Ja się już zredukowałem, prawie (póki co jakieś -15cm w pasie ). Teraz w sumie na siłce zacząłem sobie już robić z podziałem na partie, trochę mi mocy przybędzie liczę Smile
Polecam HIIT (interwały). Dają radę, szczególnie te biegowe, ale rowerek stacjonarny od biedy może być Wink
A6W jest dla leszczyeż w kratę mierzę, teraz sobie zacząłem robić a6w i zobaczymy, czy prawdę o tym mówią za parę tygodni
Idź pan w ch**nie wcinam serwatki..na siłkę nie chodzę...wierzę w tradycję- biegi 5 razy w tygodniu, klasyczne brzuchy i pompasy Very Happy
no i rower...oraz dłuuugie marsze z plecakiem
Zgoda. Dlatego ja też robię z obciążeniami takimi, żeby powyżej 8-12 powtórzeń nie być w stanieA mitem jest, że żeby się redukować to potrzeba dużą ilość powtórzeń, trening najlepiej na siłę mieć w czasie redukcji żeby z mięśnia nie polecieć.
No to już wiemy który z Niezwykłych jest dla TomCia ideałem męskościTomCio pisze:Bo co to za chłop co 100kg nie waży.![]()
Jak chcesz zachować mięśnia to rób 4-8 i duże obciążenie.Tomash pisze:Zgoda. Dlatego ja też robię z obciążeniami takimi, żeby powyżej 8-12 powtórzeń nie być w stanieA mitem jest, że żeby się redukować to potrzeba dużą ilość powtórzeń, trening najlepiej na siłę mieć w czasie redukcji żeby z mięśnia nie polecieć.![]()
No to już wiemy który z Niezwykłych jest dla TomCia ideałem męskościTomCio pisze:Bo co to za chłop co 100kg nie waży.![]()
Niech żyje wolność, wolność i swoboda, niech żyje zabawa i dziewczyna młoda!!Fanatyk pisze:Niech żyje grono i funcja przypominania o urodzinach!![]()