Taa...przed jakas walka to bylo...dodatkowo ubrali go w jakis gumowy kombinezon. Bez kitu, koles mnie zabil...Patryk pisze:A co do zawodów i szybkiego zjechania wagi widziałem kiedyś w TV jak gość jeździł na rowerku w saunie przez 16h, z przerwami krótkimi żeby nie zemdlał
Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Paraszczak
- Falubaz
Zdałem! 

Do 3 klasy  . Z matmy była lipa troszkę, ale dzisiaj coś tam pisałem z 6 innymi osobami. Ja zaliczyłem i jeszcze 2 typa, a 3 pozostałych nie wiadomo, bo powiedziała, że powie im w poniedziałek. 1 na 100% nie zda, a drugi i trzeci na 50%
 . Z matmy była lipa troszkę, ale dzisiaj coś tam pisałem z 6 innymi osobami. Ja zaliczyłem i jeszcze 2 typa, a 3 pozostałych nie wiadomo, bo powiedziała, że powie im w poniedziałek. 1 na 100% nie zda, a drugi i trzeci na 50%  . Tylko dziwi mnie to czemu inni co się gorzej ode mnie uczą dostali 2 od razu, a ja musiałem zaliczać ;/ . W sumie sie nie dziwie. Z 26 osób 20 u niej było zagrożonych
 . Tylko dziwi mnie to czemu inni co się gorzej ode mnie uczą dostali 2 od razu, a ja musiałem zaliczać ;/ . W sumie sie nie dziwie. Z 26 osób 20 u niej było zagrożonych  . Do kolesia korepetytor przyszedł i ten mu pokazał zadanie domowe to on sam nie umiał zrobić
 . Do kolesia korepetytor przyszedł i ten mu pokazał zadanie domowe to on sam nie umiał zrobić  . Z polskiego mi 2 wystawiła, bo 1 semestr zaliczyłem to już wbiłem w nią dzisiaj i nie poszedłem na polaka
 . Z polskiego mi 2 wystawiła, bo 1 semestr zaliczyłem to już wbiłem w nią dzisiaj i nie poszedłem na polaka  .
 .

. Z matmy była lipa troszkę, ale dzisiaj coś tam pisałem z 6 innymi osobami. Ja zaliczyłem i jeszcze 2 typa, a 3 pozostałych nie wiadomo, bo powiedziała, że powie im w poniedziałek. 1 na 100% nie zda, a drugi i trzeci na 50%
 . Z matmy była lipa troszkę, ale dzisiaj coś tam pisałem z 6 innymi osobami. Ja zaliczyłem i jeszcze 2 typa, a 3 pozostałych nie wiadomo, bo powiedziała, że powie im w poniedziałek. 1 na 100% nie zda, a drugi i trzeci na 50%  . Tylko dziwi mnie to czemu inni co się gorzej ode mnie uczą dostali 2 od razu, a ja musiałem zaliczać ;/ . W sumie sie nie dziwie. Z 26 osób 20 u niej było zagrożonych
 . Tylko dziwi mnie to czemu inni co się gorzej ode mnie uczą dostali 2 od razu, a ja musiałem zaliczać ;/ . W sumie sie nie dziwie. Z 26 osób 20 u niej było zagrożonych  . Do kolesia korepetytor przyszedł i ten mu pokazał zadanie domowe to on sam nie umiał zrobić
 . Do kolesia korepetytor przyszedł i ten mu pokazał zadanie domowe to on sam nie umiał zrobić  . Z polskiego mi 2 wystawiła, bo 1 semestr zaliczyłem to już wbiłem w nią dzisiaj i nie poszedłem na polaka
 . Z polskiego mi 2 wystawiła, bo 1 semestr zaliczyłem to już wbiłem w nią dzisiaj i nie poszedłem na polaka  .
 .- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No, ładnie, ładnie. Ale w przyszłym roku popakuj trochę więcej w naukę, niż w mięśnieTomCio pisze:Do 3 klasy. Z matmy była lipa troszkę, ale dzisiaj coś tam pisałem z 6 innymi osobami. Ja zaliczyłem i jeszcze 2 typa, a 3 pozostałych nie wiadomo, bo powiedziała, że powie im w poniedziałek. 1 na 100% nie zda, a drugi i trzeci na 50%
. Tylko dziwi mnie to czemu inni co się gorzej ode mnie uczą dostali 2 od razu, a ja musiałem zaliczać ;/ . W sumie sie nie dziwie. Z 26 osób 20 u niej było zagrożonych
. Do kolesia korepetytor przyszedł i ten mu pokazał zadanie domowe to on sam nie umiał zrobić
. Z polskiego mi 2 wystawiła, bo 1 semestr zaliczyłem to już wbiłem w nią dzisiaj i nie poszedłem na polaka
.

W sumie... w 1. liceum miałam 5 zagrożeń i jakoś żyję. I nawet na studiach jestem... coraz częściej dochodzę do wniosku, że studia na których średnio mi zależy to dobry wynalazek, zwłaszcza obca filologia. Raz, że będę mieć wyższe wykształcenie i znajomość języka, a dwa, że nie boję się aż tak wszelkich sesji. Gdybym była na prawie, to bym przed sesją srała po gaciach że mogę ze studiów wylecieć i co wtedy. Tutaj nawet jeśli, to żal będzie mniejszy, więc i mniejszy strach.
Poza tym, nikogo nie skrzywdzę jako nauczycielka, bo blok pedagogiczny w cholerę rzuciłam. Same plusy.
Jedynie kiedy okazuje się, że studenci prawa lepiej mnie kojarzą niż studenci z mojego własnego wydziału, to jakoś żal, że tego WOSu na maturze nie zdawałam
 Ale jak się nie ma co się lubi na studiach, to się ma po...
 Ale jak się nie ma co się lubi na studiach, to się ma po... ***
Kiedy kończy się Euro?
Będę odcinać z centymetra

Powiem Ci, że nigdy się dobrze nie uczyłem i to nie jest tak, że olewam to, bo jak trzeba to się uczę. Ale w sumie leje na oceny, ważne żeby zdać, potem maturę napisać. W gimnazjum też oceny miałem ch***we, a egzamin napisałem najlepiej w mojej klasieSkavenblight pisze:No, ładnie, ładnie. Ale w przyszłym roku popakuj trochę więcej w naukę, niż w mięśnieTomCio pisze:Do 3 klasy. Z matmy była lipa troszkę, ale dzisiaj coś tam pisałem z 6 innymi osobami. Ja zaliczyłem i jeszcze 2 typa, a 3 pozostałych nie wiadomo, bo powiedziała, że powie im w poniedziałek. 1 na 100% nie zda, a drugi i trzeci na 50%
. Tylko dziwi mnie to czemu inni co się gorzej ode mnie uczą dostali 2 od razu, a ja musiałem zaliczać ;/ . W sumie sie nie dziwie. Z 26 osób 20 u niej było zagrożonych
. Do kolesia korepetytor przyszedł i ten mu pokazał zadanie domowe to on sam nie umiał zrobić
. Z polskiego mi 2 wystawiła, bo 1 semestr zaliczyłem to już wbiłem w nią dzisiaj i nie poszedłem na polaka
.

.
 .EDIT: Koniec z tą redukcją. Je**e to. Za dużo mi z reszty poleciało.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No widziałam na NK że szczupły jesteś bardzo... chociaż i tak góra mięśni  

O, w tym roku rejestracja jakoś bezbolesna, a i USOS przyjazny. Wyczuwam w nim jakiś podstęp... jakiś haczyk... to niemożliwe, by USOS stał się najlepszym przyjacielem studenta. Nie bez powodu nazwano go Uniwersyteckim Systemem Odsiewania Studentów

O, w tym roku rejestracja jakoś bezbolesna, a i USOS przyjazny. Wyczuwam w nim jakiś podstęp... jakiś haczyk... to niemożliwe, by USOS stał się najlepszym przyjacielem studenta. Nie bez powodu nazwano go Uniwersyteckim Systemem Odsiewania Studentów

Powiedz no mi SB kiedy się wybierasz w moje okolice żebym wiedział na kiedy pieski do mordki pomalować 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
25.06 - ach, już za 10 dni! - przyjeżdżamy do Muszyny, no i ja przynajmniej 2 tygodnie tam będę, jeśli nie dłużej. Więc któregoś dnia zrobimy Ci nalot, oczywiście uprzedzając o tym fakcieSykstus pisze:Powiedz no mi SB kiedy się wybierasz w moje okolice żebym wiedział na kiedy pieski do mordki pomalować
 Co do piesków, to jakby Ci pomalowanych brakowało, pewnie zdążę do tego czasu jakieś maznąć, bo mam projekt wakacyjny: 2 bandy WH do pomalowania
 Co do piesków, to jakby Ci pomalowanych brakowało, pewnie zdążę do tego czasu jakieś maznąć, bo mam projekt wakacyjny: 2 bandy WH do pomalowania  oczywiście żadna z nich nie jest moja...
 oczywiście żadna z nich nie jest moja... 
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Widziała, widziała ale jeszcze jest :p W sumie to więcej teraz gruzów 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Walę już tą redukcje. 2 tyg, 7 cm z pasa, w sumie tyle mi starczy. 83 w pasie, 77 w tali i jest ok. Od jutra dorzucam 1500 kcal do diety  .
 .

.
 .Ależ Ci zazdroszczę, Tomcio. Głównie determinacji i wolnego czasu 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny  

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Baa podstawaSkavenblight pisze:Dorzucisz jeszcze papierową latarnię od Necra i będziemy graliSykstus pisze:Widziała, widziała ale jeszcze jest :p W sumie to więcej teraz gruzów
 Można tez dorzucić resztki statku Smów z Macrage-a
 Można tez dorzucić resztki statku Smów z Macrage-a 
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Git, wreszcie byśmy poznali młodą krew z KrakowaMotyl pisze:Jak się ustawicie na Mordke w NS to dajcie znać kiedy (termin), prośba bo po zakończeniu roku prawdopodobnie jadę na działke na wkacje i raczej nie bedę miał co robić, a do NS mam busika, 30 minut i jestem :>

Staruszki już rzadko się do nas wybierają
 chociaż ostatnio byli, owszem, i to nawet sztuk 4
 chociaż ostatnio byli, owszem, i to nawet sztuk 4