Taa...przed jakas walka to bylo...dodatkowo ubrali go w jakis gumowy kombinezon. Bez kitu, koles mnie zabil...Patryk pisze:A co do zawodów i szybkiego zjechania wagi widziałem kiedyś w TV jak gość jeździł na rowerku w saunie przez 16h, z przerwami krótkimi żeby nie zemdlał
Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Paraszczak
- Falubaz
Zdałem! 

Do 3 klasy
. Z matmy była lipa troszkę, ale dzisiaj coś tam pisałem z 6 innymi osobami. Ja zaliczyłem i jeszcze 2 typa, a 3 pozostałych nie wiadomo, bo powiedziała, że powie im w poniedziałek. 1 na 100% nie zda, a drugi i trzeci na 50%
. Tylko dziwi mnie to czemu inni co się gorzej ode mnie uczą dostali 2 od razu, a ja musiałem zaliczać ;/ . W sumie sie nie dziwie. Z 26 osób 20 u niej było zagrożonych
. Do kolesia korepetytor przyszedł i ten mu pokazał zadanie domowe to on sam nie umiał zrobić
. Z polskiego mi 2 wystawiła, bo 1 semestr zaliczyłem to już wbiłem w nią dzisiaj i nie poszedłem na polaka
.

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No, ładnie, ładnie. Ale w przyszłym roku popakuj trochę więcej w naukę, niż w mięśnieTomCio pisze:Do 3 klasy. Z matmy była lipa troszkę, ale dzisiaj coś tam pisałem z 6 innymi osobami. Ja zaliczyłem i jeszcze 2 typa, a 3 pozostałych nie wiadomo, bo powiedziała, że powie im w poniedziałek. 1 na 100% nie zda, a drugi i trzeci na 50%
. Tylko dziwi mnie to czemu inni co się gorzej ode mnie uczą dostali 2 od razu, a ja musiałem zaliczać ;/ . W sumie sie nie dziwie. Z 26 osób 20 u niej było zagrożonych
. Do kolesia korepetytor przyszedł i ten mu pokazał zadanie domowe to on sam nie umiał zrobić
. Z polskiego mi 2 wystawiła, bo 1 semestr zaliczyłem to już wbiłem w nią dzisiaj i nie poszedłem na polaka
.

W sumie... w 1. liceum miałam 5 zagrożeń i jakoś żyję. I nawet na studiach jestem... coraz częściej dochodzę do wniosku, że studia na których średnio mi zależy to dobry wynalazek, zwłaszcza obca filologia. Raz, że będę mieć wyższe wykształcenie i znajomość języka, a dwa, że nie boję się aż tak wszelkich sesji. Gdybym była na prawie, to bym przed sesją srała po gaciach że mogę ze studiów wylecieć i co wtedy. Tutaj nawet jeśli, to żal będzie mniejszy, więc i mniejszy strach.
Poza tym, nikogo nie skrzywdzę jako nauczycielka, bo blok pedagogiczny w cholerę rzuciłam. Same plusy.
Jedynie kiedy okazuje się, że studenci prawa lepiej mnie kojarzą niż studenci z mojego własnego wydziału, to jakoś żal, że tego WOSu na maturze nie zdawałam

Kiedy kończy się Euro?
Będę odcinać z centymetra

Powiem Ci, że nigdy się dobrze nie uczyłem i to nie jest tak, że olewam to, bo jak trzeba to się uczę. Ale w sumie leje na oceny, ważne żeby zdać, potem maturę napisać. W gimnazjum też oceny miałem ch***we, a egzamin napisałem najlepiej w mojej klasieSkavenblight pisze:No, ładnie, ładnie. Ale w przyszłym roku popakuj trochę więcej w naukę, niż w mięśnieTomCio pisze:Do 3 klasy. Z matmy była lipa troszkę, ale dzisiaj coś tam pisałem z 6 innymi osobami. Ja zaliczyłem i jeszcze 2 typa, a 3 pozostałych nie wiadomo, bo powiedziała, że powie im w poniedziałek. 1 na 100% nie zda, a drugi i trzeci na 50%
.
![]()

EDIT: Koniec z tą redukcją. Je**e to. Za dużo mi z reszty poleciało.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No widziałam na NK że szczupły jesteś bardzo... chociaż i tak góra mięśni
O, w tym roku rejestracja jakoś bezbolesna, a i USOS przyjazny. Wyczuwam w nim jakiś podstęp... jakiś haczyk... to niemożliwe, by USOS stał się najlepszym przyjacielem studenta. Nie bez powodu nazwano go Uniwersyteckim Systemem Odsiewania Studentów

O, w tym roku rejestracja jakoś bezbolesna, a i USOS przyjazny. Wyczuwam w nim jakiś podstęp... jakiś haczyk... to niemożliwe, by USOS stał się najlepszym przyjacielem studenta. Nie bez powodu nazwano go Uniwersyteckim Systemem Odsiewania Studentów

Powiedz no mi SB kiedy się wybierasz w moje okolice żebym wiedział na kiedy pieski do mordki pomalować 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
25.06 - ach, już za 10 dni! - przyjeżdżamy do Muszyny, no i ja przynajmniej 2 tygodnie tam będę, jeśli nie dłużej. Więc któregoś dnia zrobimy Ci nalot, oczywiście uprzedzając o tym fakcieSykstus pisze:Powiedz no mi SB kiedy się wybierasz w moje okolice żebym wiedział na kiedy pieski do mordki pomalować

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Widziała, widziała ale jeszcze jest :p W sumie to więcej teraz gruzów 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Walę już tą redukcje. 2 tyg, 7 cm z pasa, w sumie tyle mi starczy. 83 w pasie, 77 w tali i jest ok. Od jutra dorzucam 1500 kcal do diety
.

Ależ Ci zazdroszczę, Tomcio. Głównie determinacji i wolnego czasu 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Baa podstawaSkavenblight pisze:Dorzucisz jeszcze papierową latarnię od Necra i będziemy graliSykstus pisze:Widziała, widziała ale jeszcze jest :p W sumie to więcej teraz gruzów

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Git, wreszcie byśmy poznali młodą krew z KrakowaMotyl pisze:Jak się ustawicie na Mordke w NS to dajcie znać kiedy (termin), prośba bo po zakończeniu roku prawdopodobnie jadę na działke na wkacje i raczej nie bedę miał co robić, a do NS mam busika, 30 minut i jestem :>

Staruszki już rzadko się do nas wybierają