PGA 2008: RATS WARS- THE CLAN WARS (22/23.11.08)
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Pewnie jak doszedł do dwustu złotych, to uznał, że na wódkę starczy i powiedział "Hubercie - nie gram dalej".
Ja bym tak zrobił![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja bym tak zrobił
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
To daj znać na GG dzisiaj - ja biegam z moim bratem na Karak Eight Peaks - oczywiście herosami tymi "złymi"karlee pisze: Nie chce mi sie pisac obszernej relacji z turnieju, bo warhammer online konczy sie wlasnie instalowac (pokazd na PGA tej gry mnie po prostu zmiażdżył!), ale co napisze to napisze:
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Uff wreszcie mam czas zeby cos napisac ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ten turniej i caly weekend (dlugi weekend) ktory spedzilem w Poznaniu byl przezajebisty. Liczba fajnych motywow, impreza w piatek i slabsza w sobote no i sam turniej sprawiaja ze byl to jeden z lepszych masterow w moim zyciu:)
Splewilem strasznie swoja rozpiska, blood knighci sa super ale to nie dla mnie
W sumie 43 miejsce.
Pozdro dla Morroka, Metera, Qlpina, Kedziego i DzejDzeja za fajne, bezstresowe i bezcisnieniowe bitewki![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Wielkie dzieki dla chlopakow jak sie okazalo z Ostrow Wlkp nie z Poznania
za nocleg i impreze w piatek, musialem byc mocno pijany ze nie balem sie tego weza a co gorsze pajaka ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
W sobote byly warunki bardziej ekstremalne, doszlo do tego ze mistrz boksu fan shaolinu grozil nam smiercia za to ze za glosno z Pomorzem sobie imprezowalismy![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Sama ipreza byla super, turniej tez (tyle plusow ze nie ma co wymieniac) ale prosze o jedno - w przyszlym roku zrbcie mniejsze stoly - nogi strasznie napieprzaly po calym dniu, a i mysle ze niektorzy mlodsi gracze (akurat bylo ich malo) mogli nie dosiegnac do stolu
No i przedewszytskiem wielkie buziaki dla Karleego, Czarnego, Inferna i Grzesia - jestescie zajebisci, tylko z wami szukajac stacji benzynowej w Kole mozna znalezc... auto gaz :*
Long Live Front Wschodni!
a tu sa zdjecia z aparatu Czarnego:
http://wyslijto.pl/plik/o9uc8kjdl9
Ten turniej i caly weekend (dlugi weekend) ktory spedzilem w Poznaniu byl przezajebisty. Liczba fajnych motywow, impreza w piatek i slabsza w sobote no i sam turniej sprawiaja ze byl to jeden z lepszych masterow w moim zyciu:)
Splewilem strasznie swoja rozpiska, blood knighci sa super ale to nie dla mnie
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pozdro dla Morroka, Metera, Qlpina, Kedziego i DzejDzeja za fajne, bezstresowe i bezcisnieniowe bitewki
Wielkie dzieki dla chlopakow jak sie okazalo z Ostrow Wlkp nie z Poznania
W sobote byly warunki bardziej ekstremalne, doszlo do tego ze mistrz boksu fan shaolinu grozil nam smiercia za to ze za glosno z Pomorzem sobie imprezowalismy
Sama ipreza byla super, turniej tez (tyle plusow ze nie ma co wymieniac) ale prosze o jedno - w przyszlym roku zrbcie mniejsze stoly - nogi strasznie napieprzaly po calym dniu, a i mysle ze niektorzy mlodsi gracze (akurat bylo ich malo) mogli nie dosiegnac do stolu
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
No i przedewszytskiem wielkie buziaki dla Karleego, Czarnego, Inferna i Grzesia - jestescie zajebisci, tylko z wami szukajac stacji benzynowej w Kole mozna znalezc... auto gaz :*
Long Live Front Wschodni!
a tu sa zdjecia z aparatu Czarnego:
http://wyslijto.pl/plik/o9uc8kjdl9
jednego znalezlismy, jakis mily pan chcial go zwinac bo myslal ze to folder reklamowy
ale go obronilem w ostatniej chwili
pytaj szafy albo lesnika, sprawdzales forum lost&found?
pytaj szafy albo lesnika, sprawdzales forum lost&found?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=312692#312692
chyba wkradla Wam sie mala pomylka Smile. Prosilbym o poprawienie tego.
chyba wkradla Wam sie mala pomylka Smile. Prosilbym o poprawienie tego.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
spoko, przeoczyłem pmke
sorrki, juz pisze poprawke do adeona![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
sorrki, juz pisze poprawke do adeona
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Oj tam, ta cała liga... z ciekawości sobie sprawdziłem gdzie jestem po jesiennych turniejach i za 9 miejsce na PGA mam mniej punktów niż za 12 na 30-osobowych lokalach, i 5 razy mniej niż np Barb, który zajął niższą pozycję...
Przy takiej ilości danych takich błędów na pewno są setki, dlatego ta cała liga, to...no, sami wiecie![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Przy takiej ilości danych takich błędów na pewno są setki, dlatego ta cała liga, to...no, sami wiecie
a na stronie ligowej jestes na 74 miejscu mniej wiecej9 Robert Cyel Chmielecki Demony 63 96
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Obrazek](http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/161265_100000908094307_4204388_n.jpg)
Tak? To jakoś dziwnie patrzyłem ( to tu ? )
Tak naprawdę to mi tam wszystko jedno,ciekaw byłem i tyle. Widać po prostu nie ogarniam zawiłości tego instrumentu![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tak naprawdę to mi tam wszystko jedno,ciekaw byłem i tyle. Widać po prostu nie ogarniam zawiłości tego instrumentu