Dominacja w WFB

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

co to jest ?

małe , czarne i stuka w pokrywę ?

skaven w piecu hutniczym :D

Morrok....ta parówka 15 to na ile punktów ? :D

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Obrazek
:lol2:
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

turlam się po podłodze :D

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Przebłysk w mojej głowie po oderwaniu się od jednej z części "Zabójców", znalezenie zdjecia w necie, szybkie wymyslenie dialogu i gotowe :D
Aj zapomnialem dodac rogów Thanquolowi :oops:

Dobra konczmy ten offtop :D
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Morrok pisze:
GarG pisze:Ahh ta rasowa nienawiść :D
Wiesz co to jest wielkie, okrągłe i nienawidzi krasnoludy?

Swiat ;)
Jak dla mnie to chyba chodzi o dużego squiga :roll:

MarsnTwix
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MarsnTwix »

Krasie mają szczęście, że Skaveni tolerują istnienie niższych ras. I kiedy piszę "niższych" to mam na myśli nie tylko wzrost :P
co to jest ?

małe , czarne i stuka w pokrywę ?

skaven w piecu hutniczym Very Happy
A co to jest?

Jeszcze mniejsze, rude z brodą i tylko tupie, bo nie sięga do pokrywki?

Stara Gotreka w piekarniku Very Happy

Tak w ogóle człowieku, rozbroiłeś się sam! Używanie epitetu "małe" w tej sytuacji to jest strzał na własną bramkę, skok klejnotami na słupek, jaranie we własnej du.ie. Znasz takie powiedzenie, że "masz prawo zachować milczenie, wszystko co powiesz może zostać użyte przeciw Tobie"? Zwykle po nim następuje drugie: "Radzę skorzystać". I kto wie czy to drugie nie jest wartościowsze od pierwszego :p ;)
masz coś do plague monków? Wink
Ja mam: są za drodzy :D Ale mogą nieść sztandar więc nie są tacy źli.

Natomiast obrazek... To samo co z "małym". Co jest śmieszniejsze od Skavena bojącego się krasnoluda? Krasnolud bojący się Skavena! Dlaczego? Bo po Skavenach nikt nie spodziewa się chojractwa, za to krasie zwykle pijają honor z mlekiem matki gdy ta odgarnie brodę z piersi.

Zresztą takie same dowcipy pamiętam z książki do historii. Tamte karykatury polityczne pochodziły z dziewiętnastowiecznych gazet. No ale krasie nigdy nie słynęły z innowacyjności w dziedzinie poczucia humoru, mogą być bardzo w tyle :P

Zresztą krasie z postępu nigdy nie słynęły. Czy ktoś słyszał o krasnoludzkiej kolei podziemnej? Nie w WFB. A czy ktoś słyszał o systemie telekomunikacji w krasnoludzich jaskiniach? Nie w tym systemie.
Dobra konczmy ten offtop Very Happy
Tylko to nie jest offtop. To co tutaj się rozgrywa to właśnie walka o dominację w WFB :D Nikt nie nadaje się do tego lepiej niż Skaveni i krasnoludy :D
Ostatnio zmieniony 28 sty 2009, o 02:34 przez MarsnTwix, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

MarsnTwix pisze: Zresztą krasie z postępu nigdy nie słynęły. Czy ktoś słyszał o krasnoludzkiej kolei podziemnej? Nie w WFB. A czy ktoś słyszał o systemie telekomunikacji w krasnoludzich jaskiniach? Nie w tym systemie.

eee, ale to chyba posiadają krasie ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Obrazek

mój ulubiony topic

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Po tym jak wyszło BP+R to nie ma już dominacji żadnej z armii, fakt, że najsilniejsze są Demony, a Ogry ciągle najsłabsze, ale z demonami można już pograć i wygrać.
MarsnTwix pisze:Krasie mają szczęście, że Skaveni tolerują istnienie niższych ras. I kiedy piszę "niższych" to mam na myśli nie tylko wzrost :P
Taa, umhm, a Elfy jeżdzą czołgiem parowym :wink:

MarsnTwix pisze:Tylko to nie jest offtop. To co tutaj się rozgrywa to właśnie walka o dominację w WFB :D Nikt nie nadaje się do tego lepiej niż Skaveni i krasnoludy :D
No, jedne i drugie nadają się do rycia dziur pod ziemią, tylko te krasiowe są mniej brzydkie, bardziej przestronne i tak nie śmierdzą.
Jeśli chodzi o dominacje to prawo do niej ma tylko rasa Panów z Naggaroth. To my przed tysiącleciami pod wodzą naszego wielkiego władcy Aenariona powstrzymaliśmy chaos i ocaliśmy świat przed zagładą. A uczynilsmy to na pewno nie po to aby rządziły nim marne myszy, czy nędzne pokurcze. Gdyby nie zazdrość i krótkowzroczność książąt z Ulthuanu Malekith otrzymał by koronę, ocalił potęgę stworzoną przez Aenariona, a elfy rządziły by dziś światem, natomiast szczurki i pokurcze jęczały by wtedy pod naszym butem.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

"Tak w ogóle człowieku, rozbroiłeś się sam! Używanie epitetu "małe" w tej sytuacji to jest strzał na własną bramkę, skok klejnotami na słupek, jaranie we własnej du.ie. Znasz takie powiedzenie, że "masz prawo zachować milczenie, wszystko co powiesz może zostać użyte przeciw Tobie"? Zwykle po nim następuje drugie: "Radzę skorzystać". I kto wie czy to drugie nie jest wartościowsze od pierwszego "

nawet nie chce mi się komentować...
a jeśli chcesz coś sobie udowodnić..to jak powiedziałem wyżej, zapraszam na ubite 48x48 albo 72x48

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Tak w ogóle człowieku, rozbroiłeś się sam! Używanie epitetu "małe" w tej sytuacji to jest strzał na własną bramkę, skok klejnotami na słupek, jaranie we własnej du.ie.
Osz w morde - wfb potrafi jednak skutecznie ryć psyche...
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

MarsnTwix
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MarsnTwix »

Foch musi wszystko zepsuć... A tak fajnie się topic rozwijał... ksch i Grazbird, czy ktoś z Was bierze to wszystko na poważnie? W prawdziwym życiu też jesteście krasnoludami? :P :D

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

ja jestem elfem, i co?
F.N.

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

MarsnTwix pisze:W prawdziwym życiu też jesteście krasnoludami? :P :D
..a co to jest prawdziwe życie? :shock:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Piotr3K pisze:
MarsnTwix pisze:W prawdziwym życiu też jesteście krasnoludami? :P :D
..a co to jest prawdziwe życie? :shock:
to Ty nie wiesz?

prawdziwe zcie to ciagle odpieranie hord chaosu, walka z mrocznymi silami i ratowanie świata.
F.N.

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

prawdziwe życie to napadanie na siły ładu, walka ze słabymi rasami ludzi oraz elfów i niszczenie świata

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

ja się nie focham...ot, napisałem że mi się nie chce tego komentować..

a w prawdziwym życiu? tak , jestem krasnoludem...
honor, przysięgi, piwo to są poważne sprawy...

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

W prawdziwym życiu też jesteście krasnoludami?
Ani w prawdziwym, ani w batlowym. A Twoja emocjonalna forma rzeczywiście mnie zmyliła - brzmiałeś przekonywująco :-)
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

ksch to elf w rajtuzkach, hihihi :P
F.N.

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Prawdziwe życie to ciągłe oglądanie się za siebie. Tak, tak! Ja wiem co wy knujecie za moimi plecami! Ale ja wam wszystkim pokaże. Tak, tak! A potem te nadziemne ludziki też zobaczą!
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

ODPOWIEDZ