małe , czarne i stuka w pokrywę ?
skaven w piecu hutniczym

Morrok....ta parówka 15 to na ile punktów ?

A co to jest?co to jest ?
małe , czarne i stuka w pokrywę ?
skaven w piecu hutniczym Very Happy
Ja mam: są za drodzymasz coś do plague monków? Wink
Tylko to nie jest offtop. To co tutaj się rozgrywa to właśnie walka o dominację w WFBDobra konczmy ten offtop Very Happy
MarsnTwix pisze: Zresztą krasie z postępu nigdy nie słynęły. Czy ktoś słyszał o krasnoludzkiej kolei podziemnej? Nie w WFB. A czy ktoś słyszał o systemie telekomunikacji w krasnoludzich jaskiniach? Nie w tym systemie.
Taa, umhm, a Elfy jeżdzą czołgiem parowymMarsnTwix pisze:Krasie mają szczęście, że Skaveni tolerują istnienie niższych ras. I kiedy piszę "niższych" to mam na myśli nie tylko wzrost![]()
No, jedne i drugie nadają się do rycia dziur pod ziemią, tylko te krasiowe są mniej brzydkie, bardziej przestronne i tak nie śmierdzą.MarsnTwix pisze:Tylko to nie jest offtop. To co tutaj się rozgrywa to właśnie walka o dominację w WFBNikt nie nadaje się do tego lepiej niż Skaveni i krasnoludy
Osz w morde - wfb potrafi jednak skutecznie ryć psyche...Tak w ogóle człowieku, rozbroiłeś się sam! Używanie epitetu "małe" w tej sytuacji to jest strzał na własną bramkę, skok klejnotami na słupek, jaranie we własnej du.ie.
to Ty nie wiesz?Piotr3K pisze:..a co to jest prawdziwe życie?MarsnTwix pisze:W prawdziwym życiu też jesteście krasnoludami?![]()
Ani w prawdziwym, ani w batlowym. A Twoja emocjonalna forma rzeczywiście mnie zmyliła - brzmiałeś przekonywującoW prawdziwym życiu też jesteście krasnoludami?