Dominacja w WFB
Przebłysk w mojej głowie po oderwaniu się od jednej z części "Zabójców", znalezenie zdjecia w necie, szybkie wymyslenie dialogu i gotowe
Aj zapomnialem dodac rogów Thanquolowi
Dobra konczmy ten offtop
Aj zapomnialem dodac rogów Thanquolowi
Dobra konczmy ten offtop
Krasie mają szczęście, że Skaveni tolerują istnienie niższych ras. I kiedy piszę "niższych" to mam na myśli nie tylko wzrost
Jeszcze mniejsze, rude z brodą i tylko tupie, bo nie sięga do pokrywki?
Stara Gotreka w piekarniku Very Happy
Tak w ogóle człowieku, rozbroiłeś się sam! Używanie epitetu "małe" w tej sytuacji to jest strzał na własną bramkę, skok klejnotami na słupek, jaranie we własnej du.ie. Znasz takie powiedzenie, że "masz prawo zachować milczenie, wszystko co powiesz może zostać użyte przeciw Tobie"? Zwykle po nim następuje drugie: "Radzę skorzystać". I kto wie czy to drugie nie jest wartościowsze od pierwszego :p
Natomiast obrazek... To samo co z "małym". Co jest śmieszniejsze od Skavena bojącego się krasnoluda? Krasnolud bojący się Skavena! Dlaczego? Bo po Skavenach nikt nie spodziewa się chojractwa, za to krasie zwykle pijają honor z mlekiem matki gdy ta odgarnie brodę z piersi.
Zresztą takie same dowcipy pamiętam z książki do historii. Tamte karykatury polityczne pochodziły z dziewiętnastowiecznych gazet. No ale krasie nigdy nie słynęły z innowacyjności w dziedzinie poczucia humoru, mogą być bardzo w tyle
Zresztą krasie z postępu nigdy nie słynęły. Czy ktoś słyszał o krasnoludzkiej kolei podziemnej? Nie w WFB. A czy ktoś słyszał o systemie telekomunikacji w krasnoludzich jaskiniach? Nie w tym systemie.
A co to jest?co to jest ?
małe , czarne i stuka w pokrywę ?
skaven w piecu hutniczym Very Happy
Jeszcze mniejsze, rude z brodą i tylko tupie, bo nie sięga do pokrywki?
Stara Gotreka w piekarniku Very Happy
Tak w ogóle człowieku, rozbroiłeś się sam! Używanie epitetu "małe" w tej sytuacji to jest strzał na własną bramkę, skok klejnotami na słupek, jaranie we własnej du.ie. Znasz takie powiedzenie, że "masz prawo zachować milczenie, wszystko co powiesz może zostać użyte przeciw Tobie"? Zwykle po nim następuje drugie: "Radzę skorzystać". I kto wie czy to drugie nie jest wartościowsze od pierwszego :p
Ja mam: są za drodzy Ale mogą nieść sztandar więc nie są tacy źli.masz coś do plague monków? Wink
Natomiast obrazek... To samo co z "małym". Co jest śmieszniejsze od Skavena bojącego się krasnoluda? Krasnolud bojący się Skavena! Dlaczego? Bo po Skavenach nikt nie spodziewa się chojractwa, za to krasie zwykle pijają honor z mlekiem matki gdy ta odgarnie brodę z piersi.
Zresztą takie same dowcipy pamiętam z książki do historii. Tamte karykatury polityczne pochodziły z dziewiętnastowiecznych gazet. No ale krasie nigdy nie słynęły z innowacyjności w dziedzinie poczucia humoru, mogą być bardzo w tyle
Zresztą krasie z postępu nigdy nie słynęły. Czy ktoś słyszał o krasnoludzkiej kolei podziemnej? Nie w WFB. A czy ktoś słyszał o systemie telekomunikacji w krasnoludzich jaskiniach? Nie w tym systemie.
Tylko to nie jest offtop. To co tutaj się rozgrywa to właśnie walka o dominację w WFB Nikt nie nadaje się do tego lepiej niż Skaveni i krasnoludyDobra konczmy ten offtop Very Happy
Ostatnio zmieniony 28 sty 2009, o 02:34 przez MarsnTwix, łącznie zmieniany 1 raz.
MarsnTwix pisze: Zresztą krasie z postępu nigdy nie słynęły. Czy ktoś słyszał o krasnoludzkiej kolei podziemnej? Nie w WFB. A czy ktoś słyszał o systemie telekomunikacji w krasnoludzich jaskiniach? Nie w tym systemie.
eee, ale to chyba posiadają krasie
Po tym jak wyszło BP+R to nie ma już dominacji żadnej z armii, fakt, że najsilniejsze są Demony, a Ogry ciągle najsłabsze, ale z demonami można już pograć i wygrać.
Jeśli chodzi o dominacje to prawo do niej ma tylko rasa Panów z Naggaroth. To my przed tysiącleciami pod wodzą naszego wielkiego władcy Aenariona powstrzymaliśmy chaos i ocaliśmy świat przed zagładą. A uczynilsmy to na pewno nie po to aby rządziły nim marne myszy, czy nędzne pokurcze. Gdyby nie zazdrość i krótkowzroczność książąt z Ulthuanu Malekith otrzymał by koronę, ocalił potęgę stworzoną przez Aenariona, a elfy rządziły by dziś światem, natomiast szczurki i pokurcze jęczały by wtedy pod naszym butem.
Taa, umhm, a Elfy jeżdzą czołgiem parowymMarsnTwix pisze:Krasie mają szczęście, że Skaveni tolerują istnienie niższych ras. I kiedy piszę "niższych" to mam na myśli nie tylko wzrost
No, jedne i drugie nadają się do rycia dziur pod ziemią, tylko te krasiowe są mniej brzydkie, bardziej przestronne i tak nie śmierdzą.MarsnTwix pisze:Tylko to nie jest offtop. To co tutaj się rozgrywa to właśnie walka o dominację w WFB Nikt nie nadaje się do tego lepiej niż Skaveni i krasnoludy
Jeśli chodzi o dominacje to prawo do niej ma tylko rasa Panów z Naggaroth. To my przed tysiącleciami pod wodzą naszego wielkiego władcy Aenariona powstrzymaliśmy chaos i ocaliśmy świat przed zagładą. A uczynilsmy to na pewno nie po to aby rządziły nim marne myszy, czy nędzne pokurcze. Gdyby nie zazdrość i krótkowzroczność książąt z Ulthuanu Malekith otrzymał by koronę, ocalił potęgę stworzoną przez Aenariona, a elfy rządziły by dziś światem, natomiast szczurki i pokurcze jęczały by wtedy pod naszym butem.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Tak w ogóle człowieku, rozbroiłeś się sam! Używanie epitetu "małe" w tej sytuacji to jest strzał na własną bramkę, skok klejnotami na słupek, jaranie we własnej du.ie. Znasz takie powiedzenie, że "masz prawo zachować milczenie, wszystko co powiesz może zostać użyte przeciw Tobie"? Zwykle po nim następuje drugie: "Radzę skorzystać". I kto wie czy to drugie nie jest wartościowsze od pierwszego "
nawet nie chce mi się komentować...
a jeśli chcesz coś sobie udowodnić..to jak powiedziałem wyżej, zapraszam na ubite 48x48 albo 72x48
nawet nie chce mi się komentować...
a jeśli chcesz coś sobie udowodnić..to jak powiedziałem wyżej, zapraszam na ubite 48x48 albo 72x48
Osz w morde - wfb potrafi jednak skutecznie ryć psyche...Tak w ogóle człowieku, rozbroiłeś się sam! Używanie epitetu "małe" w tej sytuacji to jest strzał na własną bramkę, skok klejnotami na słupek, jaranie we własnej du.ie.
ja jestem elfem, i co?
to Ty nie wiesz?Piotr3K pisze:..a co to jest prawdziwe życie?MarsnTwix pisze:W prawdziwym życiu też jesteście krasnoludami?
prawdziwe zcie to ciagle odpieranie hord chaosu, walka z mrocznymi silami i ratowanie świata.
Ani w prawdziwym, ani w batlowym. A Twoja emocjonalna forma rzeczywiście mnie zmyliła - brzmiałeś przekonywującoW prawdziwym życiu też jesteście krasnoludami?
ksch to elf w rajtuzkach, hihihi
Prawdziwe życie to ciągłe oglądanie się za siebie. Tak, tak! Ja wiem co wy knujecie za moimi plecami! Ale ja wam wszystkim pokaże. Tak, tak! A potem te nadziemne ludziki też zobaczą!
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"