Tattoo ...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gasior
Postownik Niepospolity

Re: Tattoo ...

Post autor: Gasior »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6d2 ... 4c8ec.html

po prawej zrobione bodajże 8 lat temu
po lewej poprawiony i dorobiony z przed roku
co ważne ta sama ręka :)
:twisted: always Vampire :twisted:

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Spoko biomechanika :)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

@shaman
true...nogi wyszly strasznie:Q nie wiem ale dopiero teraz to zoabczylem

dzieki i pozdro

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

I mi Szaman skryklał prezenta od żony... Nomanie bez koszulki nie wychodzę. ;)
Niestety, chyba się niewiele da zrobić w kwestii nóg, prawda?

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Post autor: Mhroczny Rycerz »

Narazie mam biohazard na karku (no nieco pod). Jak skończe armie DE gromadzić to będzie wiosłogon od dłoni po szyje opleciony wokół prawicy :twisted:

Kiedyś prawie (zamiast biohazardu) wytatuowałem sobie imie dziewczyny na lewej ręce. Niby dziewczyna nadal ta sama (od grubo ponad 3 lat) ale jakoś nie żałuje, że dziary nie ma.
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

KrzysiekW pisze:Niestety, chyba się niewiele da zrobić w kwestii nóg, prawda?
trudno powiedziec - wlasciwie trzeba by zapytac kogos, kto mialby to poprawiac...
Dark Knight pisze:Kiedyś prawie (zamiast biohazardu) wytatuowałem sobie imie dziewczyny na lewej ręce. Niby dziewczyna nadal ta sama (od grubo ponad 3 lat) ale jakoś nie żałuje, że dziary nie ma.
zakladam, ze dziewczyna nie czyta tego forum... ;)
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Nie. Nie zakładasz. To JA tak zakładam :P

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Gruby tekst :mrgreen:

Ja mam jedną dziabę, ale w tym, góra przyszłym roku, czas na kolejną, bo kilka lat od ostatniej minęło. Planuję zrobić godło Podpalaczy mostów z Eriksona - jak ktoś kojarzy to proponuję od ręki browar na mój koszt przy najbliższej nadarzającej się okazji.

W sobotę na PGA z Butanem przegadaliśmy o Eriksonie jakieś 2h aż wreszcie zasnąłem :wink:
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Gasior
Postownik Niepospolity

Post autor: Gasior »

ja jebie,
nie dałem rady przebrnąć tej ksiązki... :/
:twisted: always Vampire :twisted:

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Ja kończę powoli drugie okrążenie :mrgreen: Naprawdę oryginalny świat, oczywiście wciąż to tylko fantasy i umówmy się - prawdy o życiu tu raczej niewiele :mrgreen: Ale ja jestem wielkim fanem Eriksona :D
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

A co powiedzie o jakichś runach tudzież symbolach (raczej nie chińskich - strasznie oklepane) na palcach, a konkretniej na paliczkach najbliżej wnętrza dłoni (nie wiem, jak to inaczej opisać :>) ? Prędzej u chłopaka, niż u dziewczyny :)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

źle mi się kojarzą takie dziary; znam kolesia który ma na klykciach u obu dloni wytatuowane "HWDP". na plecach zresztą też :roll:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Może chce, żeby to była ostatnia rzecz, którą zobaczysz, zanim wybije Ci zęby? :>
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

bem pisze:Może chce, żeby to była ostatnia rzecz, którą zobaczysz, zanim wybije Ci zęby? :>
:D raczej nie, bardzo spokojny czlowiek wbrew pozorom. Tylko bardzo nie lubi policji :wink:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

tak czy siak na pięciu palcach zmieściłoby się CHWDP :P

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

tak czy siak nie za fajnie wygląda taka dziara :D

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

to jest miszcz :mrgreen:

Obrazek

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Ja teraz kminie czy by nie wydziarać właśnie tak na palcach HATE i FUCK. Czyli nienawiść i hmm olewanie życia przez jego większą dotychczas część. A tatuaże miałby mi przypominać kim byłem i dlaczego jestem teraz gdzie jestem.

Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

no ja bym sie raczej mocno zastanowil nad wydziaraniem sobie slowa 'fuck'...

poza tym ja dziary traktuje jako forme sztuki, a nie rodzaj przekazu :-k

ODPOWIEDZ