Tattoo ...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Tattoo ...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6d2 ... 4c8ec.html
po prawej zrobione bodajże 8 lat temu
po lewej poprawiony i dorobiony z przed roku
co ważne ta sama ręka
po prawej zrobione bodajże 8 lat temu
po lewej poprawiony i dorobiony z przed roku
co ważne ta sama ręka
always Vampire
Spoko biomechanika
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Narazie mam biohazard na karku (no nieco pod). Jak skończe armie DE gromadzić to będzie wiosłogon od dłoni po szyje opleciony wokół prawicy
Kiedyś prawie (zamiast biohazardu) wytatuowałem sobie imie dziewczyny na lewej ręce. Niby dziewczyna nadal ta sama (od grubo ponad 3 lat) ale jakoś nie żałuje, że dziary nie ma.
Kiedyś prawie (zamiast biohazardu) wytatuowałem sobie imie dziewczyny na lewej ręce. Niby dziewczyna nadal ta sama (od grubo ponad 3 lat) ale jakoś nie żałuje, że dziary nie ma.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
trudno powiedziec - wlasciwie trzeba by zapytac kogos, kto mialby to poprawiac...KrzysiekW pisze:Niestety, chyba się niewiele da zrobić w kwestii nóg, prawda?
zakladam, ze dziewczyna nie czyta tego forum...Dark Knight pisze:Kiedyś prawie (zamiast biohazardu) wytatuowałem sobie imie dziewczyny na lewej ręce. Niby dziewczyna nadal ta sama (od grubo ponad 3 lat) ale jakoś nie żałuje, że dziary nie ma.
"I fart in your general direction"
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Nie. Nie zakładasz. To JA tak zakładam
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Gruby tekst
Ja mam jedną dziabę, ale w tym, góra przyszłym roku, czas na kolejną, bo kilka lat od ostatniej minęło. Planuję zrobić godło Podpalaczy mostów z Eriksona - jak ktoś kojarzy to proponuję od ręki browar na mój koszt przy najbliższej nadarzającej się okazji.
W sobotę na PGA z Butanem przegadaliśmy o Eriksonie jakieś 2h aż wreszcie zasnąłem
Ja mam jedną dziabę, ale w tym, góra przyszłym roku, czas na kolejną, bo kilka lat od ostatniej minęło. Planuję zrobić godło Podpalaczy mostów z Eriksona - jak ktoś kojarzy to proponuję od ręki browar na mój koszt przy najbliższej nadarzającej się okazji.
W sobotę na PGA z Butanem przegadaliśmy o Eriksonie jakieś 2h aż wreszcie zasnąłem
Ja kończę powoli drugie okrążenie Naprawdę oryginalny świat, oczywiście wciąż to tylko fantasy i umówmy się - prawdy o życiu tu raczej niewiele Ale ja jestem wielkim fanem Eriksona
A co powiedzie o jakichś runach tudzież symbolach (raczej nie chińskich - strasznie oklepane) na palcach, a konkretniej na paliczkach najbliżej wnętrza dłoni (nie wiem, jak to inaczej opisać :>) ? Prędzej u chłopaka, niż u dziewczyny
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
źle mi się kojarzą takie dziary; znam kolesia który ma na klykciach u obu dloni wytatuowane "HWDP". na plecach zresztą też
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
raczej nie, bardzo spokojny czlowiek wbrew pozorom. Tylko bardzo nie lubi policjibem pisze:Może chce, żeby to była ostatnia rzecz, którą zobaczysz, zanim wybije Ci zęby? :>
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
tak czy siak nie za fajnie wygląda taka dziara
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ja teraz kminie czy by nie wydziarać właśnie tak na palcach HATE i FUCK. Czyli nienawiść i hmm olewanie życia przez jego większą dotychczas część. A tatuaże miałby mi przypominać kim byłem i dlaczego jestem teraz gdzie jestem.