po prawej zrobione bodajże 8 lat temu
po lewej poprawiony i dorobiony z przed roku
co ważne ta sama ręka

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
trudno powiedziec - wlasciwie trzeba by zapytac kogos, kto mialby to poprawiac...KrzysiekW pisze:Niestety, chyba się niewiele da zrobić w kwestii nóg, prawda?
zakladam, ze dziewczyna nie czyta tego forum...Dark Knight pisze:Kiedyś prawie (zamiast biohazardu) wytatuowałem sobie imie dziewczyny na lewej ręce. Niby dziewczyna nadal ta sama (od grubo ponad 3 lat) ale jakoś nie żałuje, że dziary nie ma.
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
bem pisze:Może chce, żeby to była ostatnia rzecz, którą zobaczysz, zanim wybije Ci zęby? :>
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..