Z przyjemnością się stawięGrolshek pisze:Wreszcie coś innego... Ja chcę z tym zagrać... Jeśli masz czas przedpołudniami to zapraszam na partyjkę na mojej "domowej powierzchni do grania".
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Z przyjemnością się stawięGrolshek pisze:Wreszcie coś innego... Ja chcę z tym zagrać... Jeśli masz czas przedpołudniami to zapraszam na partyjkę na mojej "domowej powierzchni do grania".
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Pomaluję Terradony i Stedzie na to konto... Sześciu terrorystów na stole będzie się pięknie prezentowało...solider4 pisze:Z przyjemnością się stawięGrolshek pisze:Wreszcie coś innego... Ja chcę z tym zagrać... Jeśli masz czas przedpołudniami to zapraszam na partyjkę na mojej "domowej powierzchni do grania".Postaram się odezwać po 27.11.2009r, narazie zlecenie goni, mam nadzieję, że wytrzymasz
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Faktycznie. Dodatkowo po przeliczeniu wszystkiego jeszcze raz okazało się, że mam 44 punkty do wydaniatrikk pisze:Jedyna zmiana to zamieniłbym scrolla i spell familiara z puppetem na magach.
Lord mag tęczy bez pandemonium i gate`a to turbowarzywo za 500 pkt
Ze spell familiarem masz chociaz 1 czar, a to już różnica
[/quote]Grolshek pisze:Wreszcie coś innego... Ja chcę z tym zagrać... (...)
Ja tez chcę z tym zagrać - swoim Wochem - daj znac to jakos sie ustawimy[/quote]PIOTROSLAV pisze:Grolshek pisze:Wreszcie coś innego... Ja chcę z tym zagrać... (...)
ZgadłeśGrolshek pisze:Ja to się może nie znam ale dwa giganty to chyba zobaczymy w tej rospie...
Od razu mówię że ja gram na razie na totalnie klasycznym slannie w tępej gwardii z racji bycia nowonarodzonym skinkiem...
No w końcu udało się nią zagrać. Na początku wielkie dzięki za rady, bo okazały się baaaardzo przydatnemichau5300 pisze: Powodzenia i napisz jak coś nią pograsz
To się zobaczyGrolshek pisze:Następnym razem nie dam sobie ściągnąć engina w pierwszej rundzie...