Bemowe Elfiątka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Bemowe Elfiątka
Miałem pisać o o zbereźnych starych dziadkach śliniących sie na młódki ale jeszcze by sie ktos obraził
Wilki tez byc w sumie mogą
Rasti:
+1
pzd
PS: Sry za offtop, nie będę juz
EDIT: No z lekka, ale kogo to szokuje w dzisiejszych czasach. Zreszta każdy jest hipokrytą. "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem" czy jakoś tak
Zresztą ja tez czasem lubie sobie posty ponabijać
Wilki tez byc w sumie mogą
Rasti:
+1
pzd
PS: Sry za offtop, nie będę juz
EDIT: No z lekka, ale kogo to szokuje w dzisiejszych czasach. Zreszta każdy jest hipokrytą. "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem" czy jakoś tak
Zresztą ja tez czasem lubie sobie posty ponabijać
Ostatnio zmieniony 21 lip 2010, o 23:08 przez Piotrax, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Piotrax pisze:Jesteście mega 3 strony zapisaliście nad jednym w sumie biorąc całość galerii nie wybijającym sie jakoś, modelem. Choć w zasadzie o samym modelu to tu mało widze
To się nazywa hipokryzja. Ja przynajmniej otwarcie przyznaję się do tego, że zabiłam przeszło 800 kotków. Może trochę mniej...Piotrax pisze:Miałem pisać o o zbereźnych starych dziadkach śliniących sie na młódki ale jeszcze by sie ktos obraził
Mały harmonogram: teraz tyram jeszcze dla Barbary, mam kilka innych zamówień. Poza tym muszę dokończyć dwóch c'tanów do 40k, pomalować model dla chłopaka na urodziny, poprawić magiczkę.Daw pisze:Czekamy na dalsze prace dotyczące kobitek Dark Elfickich
Jak już to wszystko zrobię, to wezmę się za dopiero co kupione witchki, a później za klejących się powoli kuszoli.
W sumie to nawet nie mam nic przeciwko czystkomRakso_The_Slayer pisze:Spoko loko. Skavenblight się pojawi i zrobi porządek. Albo Ziemko.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zawsze musicie robić mi to wtedy, kiedy wyjeżdżam i nie ma mnie na necie, he?Rakso_The_Slayer pisze:Spoko loko. Skavenblight się pojawi i zrobi porządek. Albo Ziemko.
Zresztą samo się uspokoiło, więc czystki nie są konieczne.
Co do figurki: poziom jest jak najbardziej ok, kolorystyka - mi się średnio podoba. Oczywiście chwała za to, że nie znowu fiolet i turkus, ale trochę za dużo szczęścia naraz. IMO kolory do siebie średnio pasują. Ale zombiak uroczy
Właśnie taka jest konwencja - mnóstwo kolorów, które nie koniecznie do siebie pasują I cieszę się, że komuś się jednak podoba ten zombieSkavenblight pisze:IMO kolory do siebie średnio pasują. Ale zombiak uroczy
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Mi się zombiak podoba średnio, za to flaga jest jak najbardziej ok. Sam kiedyś dałem swojemu Imperium rebelianckie flagi z amerykańskiej wojny domowej i jakoś trzymało to klimat A za makijaż wielkie brawa Podziwiam kobiety, którym na co dzień chce się malować, ale żeby to robić figurkom w skali 28 mm, to już prawdziwy Szatan
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
Mały up. Sklejeni kuszole. Praise the lord! Na zdjęciach zbyt dużo nie widać, ale wszyscy mają długie włosy. Przydałoby się jeszcze trochę zaszpachlować niektóre podstawki po bokach Po sklejeniu sztandarowego przyszło mi na myśl, że chyba niemądre było robienie go na podwójnej podstawce, ale trudno. I tak nie widzę siebie na turniejach W każdym razie, mam nadzieję, że będą bardziej damscy po pomalowaniu. Sztandar dokleję też w trakcie malowania. A tutaj podpowiedź co do motywu przewodniego oddziału jeśli chodzi o malowanie:
http://www.youtube.com/watch?v=s3wXkv1VW54
Miłego
Przykładowa dziesiątka (ósemka ) bez command group:
http://www.youtube.com/watch?v=s3wXkv1VW54
Miłego
Przykładowa dziesiątka (ósemka ) bez command group:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
oni/one w samych siebie strzelają? rozumiem, że jest to brygada strzelców samobójców - wypadają na pole bitwy i oddają salwę w samych siebie by wywołać panikę i przerażenie w szeregach wroga no i nie rozumiem tego/tej który/a celuje w truchło, które powinno wisieć (na to wskazuje lina przecząca grawitacji) a jednak stoi
na ale powodzenia w malowaniu, ciekaw jestem efektu końcowego
na ale powodzenia w malowaniu, ciekaw jestem efektu końcowego
Rakso +1000 to samo pomyslalem
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ej no, zapominacie że pewnie głównym adwersarzem bem będzie gracz VC czyli dupeczka celująca w truchło ma rację, bo truchło może wykazywać sporą żywotność
W sumie to pomysł na podstawki, dać trupy najczęstszego przeciwnika (ale mi szkoda orków i krasnoludów ).
Celują rzeczywiście w różnych kierunkach, ale bez przesady, chyba nie do siebie. Mają takiego skilla że nie wpakują bełta kumpelce obok
Dużo poza tym to na fotach nie widać czekamy na pomalowane.
W sumie to pomysł na podstawki, dać trupy najczęstszego przeciwnika (ale mi szkoda orków i krasnoludów ).
Celują rzeczywiście w różnych kierunkach, ale bez przesady, chyba nie do siebie. Mają takiego skilla że nie wpakują bełta kumpelce obok
Dużo poza tym to na fotach nie widać czekamy na pomalowane.
Zapewniam Cię, że żadne nie celują w siebie nawzajem Nawet ten jeden, który wygląda tak na zdjęciu, nie ma na linii strzału swojego kolegi (koleżanki). To truchło pewnie jeszcze będzie miało ręce i będzie kolejnym zombie samobójcą I szczerze, to nie myślałam tak o tej linie. Może rzeczywiście trzeba ją obciąć Dobrze, że wrzuciłam te zdjęcia przed malowaniemRakso_The_Slayer pisze:oni/one w samych siebie strzelają? rozumiem, że jest to brygada strzelców samobójców - wypadają na pole bitwy i oddają salwę w samych siebie by wywołać panikę i przerażenie w szeregach wroga no i nie rozumiem tego/tej który/a celuje w truchło, które powinno wisieć (na to wskazuje lina przecząca grawitacji) a jednak stoi
Moczne?! Tam nawet nie mam zamiaru zaglądać!Duderson pisze:Powodzenia w docieraniu pędzlem w moczne zakamarki
Ostatnio zmieniony 28 lip 2010, o 20:40 przez bem, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
No skoro tak to ok. Zdjęcia są jednak mylącebem pisze: Zapewniam Cię, że żadne nie celują w siebie nawzajem
no myślę, że było by to wskazane. Chyba, że za nim będzie stał jeszcze jeden zombiak, który "pomaga" koledze wyjść ciągnąc za ten sznurTo truchło pewnie jeszcze będzie miało ręce i będzie kolejnym zombie samobójcą I szczerze, to nie myślałam tak o tej linie. Może rzeczywiście trzeba ją obciąć Dobrze, że wrzuciłam te zdjęcia przed malowaniem
Uważaj z takimi pomysłami, bo jestem gotowa je zrealizowaćRakso_The_Slayer pisze:no myślę, że było by to wskazane. Chyba, że za nim będzie stał jeszcze jeden zombiak, który "pomaga" koledze wyjść ciągnąc za ten sznur
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
No to czekamy.bem pisze:Uważaj z takimi pomysłami, bo jestem gotowa je zrealizowaćRakso_The_Slayer pisze:no myślę, że było by to wskazane. Chyba, że za nim będzie stał jeszcze jeden zombiak, który "pomaga" koledze wyjść ciągnąc za ten sznur
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
No też jak na nie spojrzałem nie mogłem się połapać, o co biega ;D
Pomysł z trupem fajny, tylko ten sznurek usuń!
No i fakt, czemu każda mierzy w innym kierunku ? Widzę, że chcesz nam ukazać, że kobiety mają bardzo podzielną uwagę ?
Pomysł z trupem fajny, tylko ten sznurek usuń!
No i fakt, czemu każda mierzy w innym kierunku ? Widzę, że chcesz nam ukazać, że kobiety mają bardzo podzielną uwagę ?
- Rafał_Pękala
- Mudżahedin
a gdzie biusty w końcu miała to być armia złożona z samych kobiet, a w takich zbrojach może być im ciasno