Aha: Filera i tak bym nie zrobił bo jak już pisałem nie mam więcej saurusów, a jakbym miał to nie robiłbym fillera tylko dał je na zwykłą podstawke

Moderator: Ziemko
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Nie.Donderwolf pisze:a jak ten aquatic ma się do chamków?! można w tej ed. ignorować 12" od przeciwnika o ile jesteśmy w jeziorku/rzeczce etc 2" od krawędzi?!
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Ja to rozumiem tak, że stegadon testuje w oparciu o inicjatywę załogi (najwyższa wartość) i jest to jeden test.Jeśli test charakterystyk musi wykonać cały model (np. - znów - dwellers below),
testujemy na najwyższej wartości tej charakterystyki na modelu.
Jeśli test charakterystyk musi wykonać część modelu lub wszystkie jego częsci (np.
pit of shades, fate of bjuna), każda część modelu testuje na własnej charakterystyce
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Masz nawet w uściśleniach, nie ma co kombinować. Posiadanie osobnej charakterystyki wounds to jedna sprawa, inna sprawa to czar wymagający test charakterystki (dwellers) a co innego to czar / zdolność atakujący templatką (pitka)Golonka pisze:Nie. Wydaje mi się, ale jeszcze spytam się Liddera, ale zdają wszyscy osobno, jako że mają osobne charakterystyki wounds.